Royal-ish wedding: Prinses Mafalda is getrouwd!

De prinses/popster stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje.

Lees ook

Een royal-ish wedding! Afgelopen weekend trouwde Mafalda, popster en prinses van Bulgarije, met haar studieliefde, de Britse zakenman Marc Abousleiman.

Prinses Mafalda

Wie is de bruid precies? De 27-jarige Mafalda is een zangeres met een koninklijke stamboom. Haar vader is Kyril, prins van Preslav, haar grootvader is Simeon van Saksen-Coburg-Gotha, de laatste tsaar van Bulgarije (nu een republiek). Haar moeder is de voormalige Valentino-muze Rosario Nadal. Mafalda heeft nog een jongere zus, Olympia, en een broertje, Tassilo.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MAFALDA (@mafalda)

Ze groeide op in Londen en bracht ook veel tijd door in Spanje, waar veel aristofamilie woont van haar oma, de van oorsprong Spaanse koningin Margarita.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MAFALDA (@mafalda)

Naast eindeloze playlists maken deed ze succesvol auditie voor het Birklee College of Music in Boston. Daar leerde ze ‘haar rijke soulstem en talenten als songwriter’ te ontwikkelen. Inmiddels heeft Mafalda meerdere singles uitgebracht en toert ze er lekker op los als muzikante.

Mafalda’s prins

Tijdens haar studietijd in Boston sloeg prinses en popster Mafalda haar prins op het witte paard aan de haak. Op 28 mei 2022 gaf ze in Palma, op Mallorca, het jawoord aan Marc Abousleiman, een Libanon geboren Britse investeerder – de man in het wit hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MAFALDA (@mafalda)

Kom maar op met die trouwfoto’s vol sprookjesjurken en tiara’s horen we je denken, maar helaas. Mafalda en haar kersverse echtgenoot hebben ervoor gekozen om hun bruiloft zo privé mogelijk te houden. Alleen uitgenodigde lucky few weten dus hoe de prinses eruitzag op de grote dag, die Tatler beschrijft als een ‘royale ceremonie’.

Onder de gelukkige genodigden waren prinses Maria-Olympia en prinses Alexia van Griekenland, goede vriendinnen van de familie. Gezien de connecties van haar moeder wordt vermoed dat prinses Mafalda een japon van Valentino droeg – net als ‘onze’ Máxima twintig jaar geleden.

Bron: Tatler, Beau Monde Archief | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook