[Gesloten] Fabulous Friday: win 5x een Body Shield SPF50 van hannah t.w.v. €41

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Een nieuwe vrijdag, en een gloednieuwe Fabulous Friday. Om fabulous het weekend in te gaan geven we elke vrijdag iets moois weg. Vandaag mogen we 5 keer de Body Shield SPF50 van hannah t.w.v. €41 weggeven. 

Skincareheld

Veel beautyliefhebbers kennen hannah als skincareheld, en dat is niet zo gek. Het merk staat sinds 1979 voor huidverbetering en weet die belofte ook waar te maken. Zo sleepte het huidverbeteringsmerk al meerdere beautyawards in de wacht voor hun producten. Onlangs ging hannah er met een Dutch Beauty Award vandoor voor hun BeYOUty Serum, dat breed inzetbaar is tegen diverse huidproblemen. 

Body Shield SPF50

Een ander product van hannah dat wat ons betreft ook zeker awardwaardig is, is de Body Shield SPF50. Dit zonneproduct is geschikt voor het hele lichaam en bevat een combinatie van UV- en UVB-filters met een hoge en langdurige zonbescherming. 

De Body Shield is opgebouwd uit maar liefst vijf verschillende UV-filters. Eén van die filters is de Tinosorb® A2B. Tinosorb® A2B staat bekend als een van de meest efficiënte UV-filters op de markt dankzij de goede UV-absorptie capaciteiten. Door de combinatie van de filters wordt zonverbranding en een versnelde veroudering van de huid voorkomen. Hallo goede zonbescherming! 

Verzorgend

Daarnaast is de Body Shield SPF50 ook nog eens een traktatie voor je huid. Het product bevat verzorgende werkstoffen – waaronder vitamine E – om de natuurlijke vocht- en vetbalans van de huid op peil te houden. Wist je trouwens dat de huid vitamine E verbruikt als antioxidant? Het beschermt de huidcellen daardoor tegen oxidatieve stress, dat in verband wordt gebracht met vroegtijdige huidveroudering. 

De Body Shield SPF50 is geschikt voor kinderen en volwassenen, trekt snel in en de textuur is niet plakkerig. Worden we blij van! 

€41

Win, win, win

Kun jij niet wachten om je huid te beschermen met hannahs Body Shield SPF50? Snappen we. Beau Monde mag daarom 5x de Body Shield SPF50 weggeven t.w.v. €41! Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier in te vullen. Succes!

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Fabulous Friday: win 5x een Body ShieldSPF50 van hannah t.w.v. €41

Doe mee en maak kans!


Deze actie loopt tot en met vrijdag 17 juni. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Beau Monde niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook