Dit is hoe de vrouw van Jimmy Kimmel eruitziet

Ze zijn al bijna tien jaar getrouwd en hebben nog altijd veel lol samen.

Lees ook

Al sinds 2003 presenteert Jimmy Kimmel zijn eigen late night show, Jimmy Kimmel Live!. Hij staat dus al lange tijd in de spotlights. Iemand die af en toe ook in beeld komt bij de show – en die vanaf het begin al deel uitmaakt van de crew -, is Jimmy’s vrouw Molly. Hoe ziet zij er eigenlijk uit? Wij hebben een aantal foto’s van haar voor je opgesnord.

Altijd al in beeld

De show van Jimmy Kimmel loopt al behoorlijk lang. Van begin af aan werkt Jimmy’s vrouw, Molly McNearny, al mee aan de show (al waren ze toen nog geen stel). Ze kwam in 2003 bij het team als schrijfassistente en heeft inmiddels aardig wat ervaring in de showbizzwereld. Ze hielp onder andere mee bij het schrijven van scripts voor de Oscars en de Emmys toen Jimmy die presenteerde. Daarnaast heeft ze rollen gespeeld in de films Fun Mom Dinner en Dumplin’. Ze heeft ook nog eens goede connecties, want ze mag Jennifer Aniston tot één van haar beste vriendinnen rekenen.

Liefde gaat door de maag

Na een tijdje bleek dat Jimmy Molly wel zag zitten. Zij was echter nergens voor in. “Ik had nooit ook maar één keer zo naar hem gekeken. Workplace 101: je gaat geen relatie aan met je baas”, zei Molly. Toch is het hem gelukt om haar hart voor zich te winnen, en wel door uitgebreid voor haar te koken. Hij had iedereen tijdens een meeting naar hun favoriete eten gevraagd en later aan Molly gevraagd of ze bij hem wilde komen dineren. Daar maakte hij maar liefst vijf van haar favoriete gerechten. “Ik kwam binnen en zag pizza, een hamburger, krabbenpootjes, een cheeseburger en gnocchi. Hij had alles helemaal zelf gemaakt. Ik kon het niet geloven en besefte toen pas hoe genereus en attent hij eigenlijk was.”

Hilarisch huwelijk

Jimmy en Molly trouwden in juli 2013 in Ojai, Californië. Er waren diverse bekendheden op hun speciale dag aanwezig, onder wie John Krasinski, Emily Blunt en Jennifer Aniston. Molly slaagde erin om Jimmy te pranken, door iemand anders in haar plaats naar het altaar te laten lopen. Niemand wist ervan, maar gelukkig kon het gezelschap erom lachen. Voor Molly was het haar eerste huwelijk, voor Jimmy zijn tweede. Hij is namelijk eerder getrouwd geweest met Gina Maddy, zijn teenage sweetheart die hij op de universiteit had ontmoet. Met Gina kreeg Jimmy twee kinderen: Kevin en Katie. Met Molly kreeg hij vervolgens nog twee kinderen, Jane en William (roepnaam Billy).

Prachtige verschijning

Molly is inmiddels dus al bijna tien jaar Jimmy’s vrouw. Een paar keer per jaar plaatst Jimmy een foto van Molly op zijn Instagram-pagina, ter gelegenheid van Valentijnsdag, Moederdag of haar verjaardag. Hieronder zie je een aantal van die foto’s op een rij. Wat is Molly een beauty!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jimmy Kimmel (@jimmykimmel)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jimmy Kimmel (@jimmykimmel)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jimmy Kimmel (@jimmykimmel)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jimmy Kimmel (@jimmykimmel)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jimmy Kimmel (@jimmykimmel)

Happily ever after

Jimmy is duidelijk erg blij met zijn vrouw. Ze werken ook nog altijd samen aan Jimmy Kimmel Live!. Daarbij hebben ze wel een duidelijke grens getrokken: werk is werk en privé is privé. Jimmy maakt weleens grappend de opmerking dat hij de husboss is, maar Molly weigert hem zo te noemen. We hopen dat ze nog lang met elkaar mogen lachen en wensen ze veel geluk!

Bron: Parade | Beeld: BrunoPress, Instagram Jimmy Kimmel

Laatste nieuws

Zie ook