In galop: Queen Elizabeth zoekt iemand die haar paarden gaat verzorgen

Direct contact met de Queen zit bij de functie inbegrepen.

Lees ook

Zit jij regelmatig in het zadel en zijn woorden als ‘bekappen’, ‘cavaletti’ en ‘strengen’ jou niet onbekend? Goed nieuws, want de royal family zoekt iemand om fulltime de paarden te verzorgen op Buckingham Palace. Waar kunnen we tekenen?

Koetspaarden

Zoals je vast al wel weet, is Queen Elizabeth dol op paarden. Als jij de ‘zeer capabele ruiter’ bent die de familie zoekt, dan verzorg je de geliefde paarden van HM. Ze heeft immers ook koetspaarden die verzorgd en getraind moeten worden. Ook valt het onderhouden van de rijtuigen en koetsen onder jouw werkzaamheden.

In de omschrijving staat het volgende: “Als je bij ons komt werken als Liveried Helper, help je mee met de dagelijkse verzorging van de paarden op de Royal Mews. Je oefent en traint ze elke dag, zodat ze klaar zijn voor hun rol in ceremoniële activiteiten.” Als je bij de Queen in dienst gaat, krijg je ook de unieke kans om deel te nemen aan de ceremoniële evenementen door te trainen en te rijden met paarden. De perfecte kans om je onder te dompelen in de glamour van de Windsors.

Queen-paarden
Misschien rijd jij binnenkort de koetspaarden van de Queen. Bron: BrunoPress

Buckingham Palace en Windsor Castle

Een fijne bijkomstigheid aan werken bij de royal family: aan alles is gedacht. Zo wordt er gezorgd voor huisvesting en wordt het salaris als ‘competitief’ omschreven. Eerdere ervaring met werken op een erf is een pré, net als een goede basiskennis in alle aspecten van stalbeheer.

Uiteraard hoort direct contact met de Queen ook bij de functie, en ben je zowel actief op Buckingham Palace als Windsor Castle. En wat dacht je van een gezellig onderonsje met prinses Anne, die net als haar moeder groot fan is van paarden. Grote kans dat die daar ook ergens rond galoppeert… eum loopt. Dat klinkt toch fantastisch? De vacature sluit op 3 juli, dus in galop naar de website van de royal family!

Bron: Express.co.uk | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook