Kate & William zijn terug op Wimbledon

De Middletons zijn goed vertegenwoordigd dit jaar.

Lees ook

Tennis time! Wimbledon is al een aantal dagen in volle gang, en afgelopen dinsdag besloten de Cambridges dat het hoog tijd was om ook eens een kijkje te nemen op het tennisveld.

Kate & Wills op Wimbledon

Het is vaak de laatste verplichting voor de zomervakantie van de hertog en hertogin van Cambridge om een paar wedstrijden op Wimbledon bij te wonen. Als beschermvrouwe van de All England Lawn Tennis and Croquet Club moet Kate haar gezicht daar laten zien voordat ze afreist naar zonnigere oorden. Al zag het er daar in Londen ook behoorlijk zomers uit!

Prins William en hertogin Kate werden dinsdagmiddag gezien in de Royal Box. De Duchess was een opvallende verschijning tussen al het grijs en donkerblauw met haar vrolijke jurk van Alessandra Rich, die ze vorige maand ook droeg tijdens de Big Jubilee Lunch.

Beeld: ProShots

Met de Middletons

Kate is niet de enige Middleton die elk jaar weer haar opwachting maakt op Wimbledon. De hele familie is groot tennisliefhebber. Eerder deze week zaten broer James en zijn vrouw Alizée op de tribune. De ouders van de hertogin, Carole en Michael Middleton, waren dinsdag ook aanwezig en werden door hun dochter begroet met een kus en een zwaai. Het wachten is nog op een verschijning van de (hoogstwaarschijnlijk zwangere) Pippa Matthews-Middleton, die het tennistoernooi ook zelden overslaat. We houden de Royal Box in de gaten!

Bron: People, What Kate Wore | Beeld: ProShots

Laatste nieuws

Zie ook