Wedding bells: Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn getrouwd

Eindelijk een happily ever after voor Bennifer!

Lees ook

Jennifer Lopez en Ben Affleck hebben elkaar weer gevonden en zijn gelukkiger dan ooit. Het stel maakte in april bekend opnieuw verloofd te zijn, en het lijkt erop dat ze niet lang wilden wachten op het huwelijk. De twee zijn namelijk gespot in Las Vegas! 

Bennifer

Dat liefde geen houdbaarheidsdatum kent, laten Jennifer Lopez en Ben Affleck duidelijk zien. De twee waren in 2002 voor het eerst verloofd, maar kwam daar in 2004 abrupt een einde aan. Een grote schok voor fans van Bennifer, de liefdesnaam van het koppel. Jen en Ben gingen ieders hun eigen weg, trouwden met nieuwe liefdes en kregen zelfs kinderen met andere mensen voordat ze elkaar weer terugvonden.

Opnieuw verloofd

Het stel werd vorig jaar weer herenigd en kondigde in april hun tweede verloving aan – met de prachtige groene verlovingsring van J-Lo. En als we de geruchten moeten geloven, lijkt het erop dat ze deze keer wél in het huwelijksbootje zijn gestapt. Volgens gerechtelijke gegevens, verkregen door TMZ, heeft de zangeres en de voormalige Batman-acteur afgelopen zaterdag een huwelijksvergunning heeft gekregen in Clark County, Nevada. Oh la la!

Trouwring

Een kijkje op het Instagram-account van J-lo toont het bewijs trouwens zelf aan. Bij een kiekje van haar in bed valt ons namelijk meteen haar trouwring op. Misschien iets minder bling-bling dan de groene verlovingsring, maar hij staat haar prachtig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

We hopen dat het stel snel met foto’s komt, want we zijn ontzettend benieuwd hoe de Las Vegas wedding eruitzag. Met Elvis als trouwambtenaar? J-Lo in een korte witte jurk? En Ben als Batman? To be continued!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook