Suzan en Freek na relatie van veertien jaar verloofd

'Ze zei JA!' deelt Freek enthousiast.

Lees ook

Groot nieuws voor Suzan en Freek. Het muzikale duo is inmiddels al veertien jaar samen en is klaar voor de volgende stap in hun relatie. De tortelduifjes gaan namelijk trouwen!


From Berlin with love

Vorige week deelden Suzan en Freek al enkele romantische kiekjes van hun weekendje in Berlijn. Maar, één foto hielden ze nog even geheim. Tot nu! Op Instagram delen de tortelduifjes het speciale kiekje met daarbij nóg specialer nieuws. “Eén week geleden in Berlijn… zei ze JA! 💍❤️” schrijft Freek bij de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Felicitaties

Binnen een mum van tijd stromen de felicitaties en gelukswensen binnen. “Geweldig!! Gefeliciteerd”, schrijft Nicolette van Dam. “Ah wat top jongens! Gefeliciteerd”, reageert ook haar man Bas Smit. Ook Chantal Janzen, Davina Michelle en Manon Meijers reageren dolenthousiast op het vrolijke nieuws.

Heisa

Hoewel Suzan en Freek al veertien jaar een setje zijn, komt het huwelijksaanzoek toch sneller dan we hadden gedacht. Onlangs liet Freek in een Q&A op Instagram Stories namelijk nog weten dat hij nog niet meteen trouwplannen had. “We zijn momenteel zó druk met shows dat we echt nog even niet moeten denken aan de heisa die een bruiloft met zich meebrengt (help!), maar ik weet 1000% zeker dat Suus het ook heel graag wil. Komt wel.” Nou, laat die heisa maar komen! Gefeliciteerd, Suzan en Freek!

Bron: Grazia, Instagram @suzanenfreek | Beeld: BrunoPress


Laatste nieuws

Zie ook