Al veertien jaar samen: zó zagen Suzan en Freek er vroeger uit

Wat een jonkies!

Lees ook

Grote kans dat je een paar jaar geleden nog nooit van ze gehoord had, maar sinds ze in 2018 Als het avond is uitbrachten zijn Suzan en Freek niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. De twee zijn al veertien jaar samen en zijn in de loop der jaren flink wat veranderd. 

Succesvolle carrière

De carrière van Suzan en Freek gaat als een speer. Onlangs scoorden ze hun tiende nummer één-hit en na een frustrerende coronaperiode kunnen ze eindelijk weer optreden. Sterker nog: ze staan binnenkort zelfs voor het eerst met een eigen show in de Ziggo Dome. Ja, het is wel duidelijk dat Suzan en Freek on fire zijn.

Broer en zus?

Waar nogal wat verwarring over bestaat, is de relatie van Suzan en Freek. Want, zo klinkt het volop: zijn ze nou broer en zus of vriend en vriendin? Gelukkig kunnen de tortelduifjes – ja, ze zijn een stelletje – daar wel om lachen. Suzan en Freek zijn namelijk al veertien jaar samen en hebben een tijdje geleden zelfs een prachtig vrijstaand huis in het Noord-Hollandse Nederhorst den Berg op de kop getikt. Het huis heeft zelfs een bijgebouw, dat wordt omgetoverd tot een opnamestudio. Mixing business with pleasure, Suzan en Freek doen het als de besten.

Op Instagram geeft het duo hun ruim 300 duizend volgers regelmatig een kijkje in hun nieuwe stulpje én hun personal life. Na een relatie van veertien jaar hebben Suzan en Freek natuurlijk een flink album vol leuke koppel-foto’s verzameld. Van spiegelselfies tot hun eerste optreden samen en van verjaardagen tot talloze vakanties. Het muzikale liefdesduo duikt dan ook regelmatig de oude doos in om kiekjes van vroeger op te sporen. En wij kunnen wel stellen: de twee zijn door de jaren heen flink wat veranderd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Trouwplannen en kinderwens

Nog een vraag die veel fans van Suzan en Freek bezighoudt, is: wil het setje trouwen? “Willen we zeker, ooit”, verklapte Freek onlangs in een Q&A op Instagram Stories. Met nadruk op ‘ooit’, want een wedding staat binnenkort nog zeker niet op de planning. “We zijn momenteel zó druk met shows dat we echt nog even niet moeten denken aan de heisa die een bruiloft met zich meebrengt (help!), maar ik weet 1000% zeker dat Suus het ook heel graag wil. Komt wel 😏.”

Freek gaat nog even door met het beantwoorden van vragen over hun privéleven. Zo vertelt hij over hun bijnamen – Freek wordt vaak Frits of Freekie genoemd en Suzan Suus, Su of Snoe. En ook de kinderwens van het stel komt aan bod. “Zouden jullie in de toekomst een gezinnetje willen stichten?” vraagt een volger zich af. “Heel graag! Hopen dat het ons ooit gegund wordt”, stelt de zanger. “Nu nog even niet klaar voor, maar al wel goed aan het oefenen met onze nichtjes.” Daarbij deelt hij een foto van Suus met haar baby nichtje op schoot. Snoezig!

Bron: Grazia, Instagram @suzanenfreek | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook