Prins Floris geeft gratis concert in de Ziggo Dome voor zorgmedewerkers

Hij wil iets terug doen en ervoor zorgen dat ze even kunnen ontspannen.

Prins Floris van Oranje zal in september een gratis concert voor zorgmedewerkers organiseren in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert heeft de naam Care 4 Care gekregen en wordt op 10 september gehouden.

Een hart onder de riem

Met het concert wil prins Floris zorgmedewerkers bedanken voor de extra inzet die ze tijdens de coronapandemie hebben getoond. Ook wil hij hen een hart onder de riem steken, omdat de werkdruk in die branche nog altijd enorm hoog ligt. “Zorgmedewerkers uit het hele land hebben keihard gewerkt de afgelopen jaren en het is tijd om hen daarvoor te bedanken”, aldus de prins. “Vanuit alle zorginstellingen voel je dat er behoefte is aan een collectief avondje ontspanning. Wij willen iets terug doen, even ontspannen en vooral ontzorgen. Wij hopen dat het Care 4 Care-concert hieraan bijdraagt.”

Hits van eigen bodem

De precieze line-up voor het concert is nog niet bekend. Er is alleen duidelijk gemaakt dat er, naast prins Floris zelf, verschillende Nederlandse dj’s en artiesten zullen optreden. In de aankondiging van het concert wordt gesproken over “een avond vol hits van eigen bodem”. Over het definitieve programma zullen we later meer horen. De komende tijd gaan meerdere brancheorganisaties uit de zorg uitnodigingen voor het evenement verspreiden. Zorgmedewerkers kunnen zich aanmelden via een online formulier en er is plek voor 16.000 bezoekers op het prinselijk partijtje.

Kingsland

Prins Floris is nu een aantal jaar druk bezig met het maken van muziek, waarbij hij zich vooral op dance en EDM richt. Op het platform SoundCloud zijn diverse nummers van de prins te bewonderen. Afgelopen Koningsdag maakte hij zijn debuut als dj, tijdens het festival Kingsland in Amsterdam. Wij zijn benieuwd wat hij op 10 september allemaal ten gehore gaat brengen!

Bron: Blauw Bloed, NU.nl, Beau Monde Archief | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws