Lekker loeren: royal reünie in Denemarken

Geen statige foto's, maar casual gekleed én een golfkar.

Het was een dolle boel in Graasten Palace, in Denemarken. Hier kwamen namelijk de kinderen van koningin Margrethe van Denemarken, prinses Benedikte en koningin Anne-Marie van Griekenland samen. En dat leverde mooie beelden op! 

Neven-nichten-bijeenkomst

De Deense koninklijke familie heeft verschillende afbeeldingen vrijgegeven van de zogeheten ‘neven-nichten-bijeenkomst in het paleis. Zo waren kroonprins Frederik en prins Joachim van Denemarken en hun echtgenoten aanwezig, net als de drie kinderen van Benedikte: prins Gustav, prinses Alexandra en prinses Nathalie.

Deense familie
Bron: Kongehuset

Of er nu een dresscode was of niet: koningin Margrethe, koningin Anne-Marie en prinses Benedikte matchen perfect met de bloeiende omgeving. En zo zie je maar, een golfkar is wel degelijk royal vervoer!

Deense familie
Roze, paars en blauw matchen perfect bij de tunen van Graasten Palace. Bron: Kongehuset

Een casuele setting is natuurlijk heel wat anders dan we van de Deense royals gewend zijn, vooral van prinses Mary. Toch weet ze ook hier weer het juiste schoeisel voor te kiezen. Voor de gelegenheid had ze namelijk haar Manolo Blahniks ingeruild voor comfortabele sandalen, en meer prinsessen hebben dat voorbeeld gevolgd. Zijn sandalen dan de nieuwe royal heels?

reunie Denemarken
Bron: Kongehuset
Deense familie
Bron: Kongehuset

Een drukke bedoening, maar niet iedereen was aanwezig. Zo vlogen vier van de vijf kinderen van koningin Anne-Marie naar Denemarken om tijd door te brengen met de familie, zoals prinses Alexia, prins Nikolaos, prinses Theodora en prins Philippos, maar was prins Paul niet aanwezig. Ook kroonprins Pavlos kon niet aanwezig zijn.

Bron: Royal Central | Beeld: Kongehuset.dk

Laatste nieuws