Een grote verandering voor de kinderen van prins William en hertogin Kate

George, Charlotte en Louis zeggen hun fulltime nanny vaarwel.

Lees ook

Het is een spannende zomer voor de Cambridges, nu ze op het punt staan om van het drukke Londen naar het rustige Windsor te verhuizen. Binnenkort verruilen prins William, hertogin Kate en hun drie kinderen Kensington Palace voor Adelaide Cottage, op steenworp afstand van Windsor Castle. Dat betekent waarschijnlijk een nieuwe school voor de drie Cambridge-kids, maar ook een andere grote verandering. Hun nanny kijkt voortaan niet meer 24/7 mee…

Bye bye, inwonende nanny!

Adelaide Cottage, het nieuwe optrekje van de hertog en hertogin van Cambridge, mag dan wel op koninklijk terrein liggen, maar in omvang is het niet echt ‘royaal’ te noemen. De Cottage beschikt slechts over vier slaapkamers, wat betekent dat William, Kate en de kinderen voortaan geen inwonend personeel meer zullen hebben. Volgens de Telegraph betekent dat ook dat Maria Borrallo, sinds jaar en dag de nanny van prins George, prinses Charlotte en prins Louis, voor het eerst onder een ander dak moet gaan slapen.

Dan maar een reiskostenvergoeding…

Nanny Maria Borralo is sinds 2014 in dienst bij de familie, toen prins George nog maar acht maanden oud was. Ze speelt een grote rol in de opvoeding van het koninklijke kroost en woonde tot nu toe dan ook altijd in hetzelfde huis als de Cambridges. Met de verhuizing komt er dus voor het eerst reistijd kijken bij haar fulltimebaan. Ook andere personeelsleden, waaronder het hoofd van de huishouding en de kok, moeten een ander onderkomen zoeken nu Kate en William naar een kleiner kasteeltje verhuizen.

Prins George, prinses Charlotte en prins Louis zijn eraan gewend dat nanny Borrallo áltijd in de buurt is. Ook op vakanties reist ze regelmatig mee, en in Anmer Hall, het buitenhuis van William en Kate, heeft Maria haar eigen appartement. Hoewel de Cambridges er ongetwijfeld voor zorgen dat Maria Borralo onderdak vindt in de buurt van Adelaide Cottage, zal het toch nét even anders worden nu de nanny van George, Charlotte en Louis niet altijd meer paraat staat.

Bron: Hello! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook