Deze strenge regels hanteert de nanny van de Cambridge-kids

Er wordt hier niet geklooid.

Wij zouden weleens een dagje willen ruilen met een koninklijk kind. Gewoon om te kijken of hun leven er net zo uitziet als dat van ons toen we klein waren. Buiten in de modder spelen, gekke tekenfilms kijken en iedere avond mokkend een bord groente naar binnen werken, dat soort dingen.

Maar zelfs zonder te weten hoe het er precies aan toegaat, is er al gelijk een factor waarop de opvoeding van George, Charlotte en Louis flink verschilt van dat van de meeste van ons peasants. Ze hebben namelijk een fulltime nanny, Maria Borrallo, die de boel naar verluidt strikt onder controle houdt.

Exclusieve training

Niet zo gek ook, als je bedenkt dat de nanny van de Cambridge-kids haar training heeft gehad op Norland College in Bath. Een prestigieuze school die erom bekend staat nannies van topkwaliteit te trainen. Echte supernannies dus. Volgens Louise Heren, een Norland-expert, worden de kinderen dan ook grootgebracht volgens een effectieve ‘no nonsense’-mentaliteit.

Tuinieren en fietsen

Ze vertelt aan The Sun: “Er wordt niet aangeklooid. Dat is omdat Maria zich ervan bewust is dat wanneer de kinderen hun publieke opwachting maken, ze niet kunnen huilen of opstandig kunnen zijn.” Hoe de nanny dat doet? Volgens Louise spelen de kinderen veel buiten en moeten ze stipt om 7 uur in bed liggen. “Veel fietstochtjes, spelen met de honden en misschien zelfs wat tuinieren. Norland staat erom bekend een voorstander te zijn van leren door spelen.” En een flinke dosis Nickelodeon, hopelijk.

Bron: Marie Claire UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws