Dít zijn de bekende moeders die meedoen aan Vier Handen op Eén Buik

We zien twee oude bekenden van het programma terug.

Het is bijna zover: een nieuw seizoen van het programma Vier Handen Op Eén Buik. In de serie krijgen tienermoeders hulp van bekende moeders en dat de bekendmaking van de namen belooft heel veel goeds.

In Vier Handen Op Eén Buik worden aanstaande tienermoeders en -vaders begeleid door bekende ouders. Zij loodsen de parents to be door deze spannende tijd met hun eigen ervaringen. Dit seizoen nemen Kim Kötter, Heleen van Royen, Tabitha en Özcan Akyol met zijn vrouw Anna van den Breemer die taak op zich. Zij begeleiden de jonge moeders voor, tijdens en na de bevalling.

Ondersteuning

“Het is mooi om vrouwen te ontmoeten die op het punt staan moeder te worden. De omstandigheden waarin ze een kind krijgen zijn meestal niet ideaal, maar ze doen hun best om er met onze ondersteuning het beste van te maken”, vertelt Heleen van Royen over het programma. “Dat ze me zo dichtbij laten, vind ik heel bijzonder. Je bouwt een sterke band op en die blijft bestaan, ook na het programma.”

Heleen was al eens eerder te zien in Vier Handen Op Eén Buik. In dat seizoen ondersteunde ze de 20-jarige Desteney en haar vriend Daan. Ook Kim deed al eens eerder mee, zij begeleidde tienermoeder Chimène.

Meli

Nu staat er dus een gloednieuw seizoen op het punt van beginnen. In de eerste aflevering zien we de 20-jarige Meli. Zij beviel op haar vijftiende onverwachts van haar eerste kindje, dochtertje Nay-Zylla. Vier jaar later leert ze Geronimo kennen. Niet veel later raakt ze opnieuw zwanger, dit keer van een zoon. Helaas hebben de kersverse ouders veel ruzie en maken ze daarom een einde aan hun relatie. Kort daarna kwam Meli erachter dat ze wederom in verwachting is.

Tweeling

De jonge moeder woont in een klein huis, heeft al twee kinderen, is nog met school bezig en heeft schulden. Daarom twijfelt ze of ze het kindje wil houden. Deze twijfel verdwijnt echter als sneeuw voor de zon wanneer ze ontdekt dat er een tweeling in haar buik groeit. Hoewel ze dit bijzondere avontuur graag wil aangaan, maakt het leven met twee extra kinderen op komst het er niet makkelijker op. Kim Kötter staat Meli bij in deze bijzondere en hectische periode. Dat belooft weer een prachtig programma te worden!

Het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik is vanaf 30 augustus te zien bij BNNVARA op NPO3. 

Bron: Grazia, Metro | Beeld: BNNVARA / SkyhighTV

Laatste nieuws