[Gesloten] Fabulous Friday: maak kans op filmkaarten voor de nieuwe romcom met George Clooney en Julia Roberts!

Win jij een ticket voor Ticket to Paradise?

Lees ook

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fabulous Friday! Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets moois weg. Deze keer mogen we de filmkaarten weggeven voor Ticket to Paradise, de nieuwe romcom met Julia Roberts en George Clooney die je wilt zien.

Ticket to Paradise

Julia Roberts maakt haar comeback op het gebied van romcoms, en hoe! Ticket To Paradise is geregisseerd door niemand minder dan Ol Parker die ook Mamma Mia! Here We Go Again maakte. Hoge verwachtingen hebben we dus. In de film volgen we twee gescheiden ouders (Roberts en Clooney) die moeten samenwerken. Ze willen namelijk voorkomen dat hun jonge dochter Lily (gespeeld door Kaitlyn Dever) trouwt met haar Balinese liefde die ze nog maar net heeft ontmoet. Ze zien het als herhaling van de geschiedenis, omdat ze zelf ook halsoverkop in het huwelijksbootje zijn gestapt… Bekijk de trailer hieronder!

Win filmkaarten!

Vanaf 29 september draait Ticket to Paradise in de bioscoop. Plaatsnemen op het rode fluweel wordt natuurlijk nóg leuker met gratis filmkaarten. Beau Monde mag 5 x 2 kaarten weggeven voor deze heerlijke romcom. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is onderstaand formulier invullen.

Deze winactie loopt tot en met 30 september. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Triple P Entertainment zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws

Zie ook