Wat een verandering! Zó ziet Dennis Storm er nu uit

De voormalige presentator heeft zijn looks en zijn levensstijl volledig veranderd.

Herinner jij je Dennis Storm nog? De voormalige presentator leidt tegenwoordig een heel ander leven, en ook zijn looks bleven in de loop der jaren niet onveranderd!

Drukke televisiecarrière

Ruim tien jaar geleden was presentator Dennis Storm bijna dagelijks op de buis te zien. In 2005 ging hij aan de slag voor de omroep BNN. Dennis maakte naam in programma’s als Spuiten en slikkenTry before you dieDennis vs ValerioProefkonijnen en reisprogramma 3 op Reis. Ook verscheen hij in Ranking the Stars en deed hij mee aan Wie is de Mol? Hoewel Dennis jarenlang een glansrijke presentatie carrière had, begon hij steeds minder plezier uit dit vak te halen. In 2016 kondigde de presentator uiteindelijk zijn definitieve televisievertrek aan.

“Het letterlijk presenteren, daar haalde ik geen voldoening meer uit”, vertelt Dennis in een interview met Growthinkers. “Misschien had ik met terugwerkende kracht wel eerder moeten stoppen. De wetenschap van iedere maand het salaris en dat je op reis mag heeft er misschien voor gezorgd dat ik het een paar jaar op de automatische piloot heb gedaan.”

Ander leven

Een aantal jaar geleden besloot de presentator om (deels) op Bali te gaan wonen. Daar richt hij zich tegenwoordig op een minimalistisch en duurzaam leven. Zo schreef Dennis een boek, Weg ermee, over hoe hij afscheid nam van een groot deel van zijn spullen nadat hij toch jaren uit zijn koffer had geleefd. Zijn twee kinderen hebben tegenwoordig ook geen kasten vol speelgoed meer. Ook verscheen van Dennis’ hand Als gezond verstand koning was, een boek dat mensen op weg helpt in de duurzame revolutie. Iets heel anders dus dan Spuiten en slikken. Maar niet alleen zijn levenswijze heeft Dennis veranderd, ook uiterlijk herkennen we hem bijna niet terug. Kijk maar mee op de volgende pagina!

Beeld: Wikimedia Commons onder de licentie CC BY-SA 3.0

Laatste nieuws