Wat een verandering! Zó ziet Dennis Storm er nu uit

De voormalige presentator heeft zijn looks en zijn levensstijl volledig veranderd.

Lange manen

Dennis Storm leeft tegenwoordig niet alleen met flink wat minder spullen, ook zijn bezoekjes aan de kapper heeft de schrijver geminimaliseerd. Op Instagram-foto’s zien we dat Dennis vandaag de dag met een volle haardos door het leven gaat.

Onlangs deelde Dennis bijvoorbeeld dit kiekje. We moeten even twee keer kijken voordat we de voormalige BNN’er terug herkennen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dennis Storm (@stormdennis)

Club Kakatua

Naast foto’s van zijn transformatie deelt Dennis op Instagram vooral wat hem bezighoudt. Zo deelt hij er regelmatig updates van zijn eigen stichting, Club Kakatua, een non-profitorganisatie die de wereld een stukje groener probeert te maken. En ja, daar komt behoorlijk wat bij kijken. “We moeten zorgen dat de ontbossing stopt, dat single-use plastic vaarwelgezegd wordt, dat we de laatste oerwouden in stand houden, wildlife van de ondergang redden, de oceanen schoonmaken van onze rotzooi en de tijd geven om te herstellen, de bio-industrie en industriële visserij een halt toe roepen en met rechte schouders en trotse blik de groene transitie inzetten”, schreef Dennis vorig jaar bij het 1-jarig bestaan van zijn organisatie. Een grote carrièreswitch!

Bron: Instagram, Growthinkers, Cosmopolitan | Beeld: Wikimedia Commons onder de licentie CC BY-SA 3.0

Laatste nieuws