[Gesloten] Fabulous Friday: maak 2x kans op de hele sieradencollectie van Pritty

Draag jij binnenkort de eerste sieradencollectie van Patty Brard en dochter Priscilla Nasi? Zó maak je kans.

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fabulous Friday! Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets moois weg. Deze keer mogen we twee keer een pakket weggeven met daarin de volledige collectie van Pritty, het sieradenmerk van Patty Brard en dochter Priscilla Nasi.

Eigen sieradenlijn

Voor het eerst heeft Patty samen met haar dochter een eigen sieradenlijn uitgebracht: Pritty. “Pritty is een combinatie van onze namen, Priscilla en Patty en staat natuurlijk voor je mooi voelen. Het is ons eerste project samen en we zijn er beiden supertrots op!”, aldus Patty. “Het zijn prachtige sieraden geworden voor jezelf, voor moeder en dochter samen, maar ook om te delen met je vriendinnen. Je kunt helemaal losgaan door te mixen en matchen of gewoon subtiel één specifiek item voor jezelf kiezen. Alles kan, het straalt liefde uit en maakt iedereen Pritty”, vult Priscilla aan.

 

Maak kans op de hele collectie!

Nieuwsgierig geworden naar de juweeltjes? Beau Monde mag twee keer de gehele sieradencollectie weggeven, bestaande uit kettingen, armbanden en oorbellen (van elk een stuk/set). Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is onderstaand formulier invullen. Als jij een van de gelukkige winnaars bent, nemen we contact met je op en krijg je de prijs thuisgestuurd. Niet gewonnen? Je shopt de Pritty-collectie in de filialen van Kruidvat en online.

Deze actie loopt tot en met vrijdag 9 september 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. 

Laatste nieuws