[Gesloten] Fabulous Friday: maak 2x kans op een halfjaarabonnement van OneFit t.w.v. €390

Van yoga met een dj tot een gymtonic work-out: zó kom je wel in beweging.

Lees ook

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fabulous Friday! Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets moois weg. Vandaag, aan het begin van de NOC*NSF Nationale sportweek, maak je 2 keer kans op een halfjaarabonnement van OneFit, hét flexibele sportlidmaatschap voor lessen door heel Nederland.

De leukste manier om in beweging te komen

Tuurlijk, we weten wel dat sporten belangrijk is voor je gezondheid, maar zo goed brengen we het er in Nederland eigenlijk niet vanaf. Uit onderzoek van OneFit blijkt dat we niet zo’n sportief volkje zijn. De aanbieder van het all in one sportlidmaatschap vroeg 1.116 volwassen Nederlanders naar hun sportfrequentie. Wat bleek? 37 procent van hen gaf aan dat ze niet of nauwelijks sporten, 15 procent stelde dat ze een keer in de maand gaan en 19 procent sport twee keer in de week.

Wat mensen tegenhoudt om te sporten, is volgens de deelnemers van het onderzoek dat het ‘niet leuk’ en ‘saai’ zou zijn. Zo jammer, want bewegen kan er juist bij helpen om lekkerder in je vel te zitten. Om die boodschap over te brengen, doet OneFit mee aan de NOC*NSF Nationale sportweek, die plaatsvindt van 16 tot en met 25 september. Om te laten zien dat sporten leuk (en gezond) is, biedt OneFit in samenwerking met hun partners ontzettend toffe lessen aan. Denk aan gymtonic (inderdaad, da’s een work-out met een glas gin-tonic als beloning), yoga met een dj of aan reformer rave. Klinkt al meteen een stuk aantrekkelijker, toch?

Lagere drempel

Uit het onderzoek van OneFit kwam ook naar voren dat een deel van de Nederlanders niet sport vanwege het prijskaartje dat eraan hangt. Zo gaf 21 procent aan dat ze het gewoon te duur vinden. Ook die personen wil OneFit tegemoetkomen. De kosten van het lite abonnement worden daarom verlaagd. Je kunt al een OneFit-abonnement nemen vanaf 32,50 per maand. Of ben jij een van de gelukkige winnaars die straks een gratis halfjaarabonnement heeft?

Zo maak je kans

Met een Onefit-abonnement kun je meedoen aan allerlei leuke groepslessen bij honderden verschillende sportscholen in Nederland. Denk aan pilates, suppen, bootcamp, hot yoga, bokstraining en baantjes zwemmen. Maar ook voor mindfulness en heerlijke sportmassages kun je bij een van de OneFit-locaties terecht. Heb jij hier wel oren naar? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet win jij een halfjaarabonnement!

Deze winactie loopt tot en met 23 september. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met OneFit zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws

Zie ook