Twintig jaar later: zo ziet Dewi uit Idols er nu uit

Die gekleurde lokken zijn al even verleden tijd.

Lees ook

Even terug naar het jaar 2003, hét jaar waarin iedereen voor de buis klaar zat als Idols uitgezonden werd. Veel van de kandidaten zijn ons goed bijgebleven. De jonge Dewi, die het behoorlijk ver schopte, is daar een van. Hoe gaat het nu met haar, zo’n twintig jaar later?

Idols-ster

Ze werd vierde in dat eerste, gigantisch succesvolle seizoen van Idols: de nog maar 19 jaar oude Dewi Pechler Het jonge talent viel niet alleen op door haar gouden keeltje, maar ook door haar kleurrijke looks.

Dewi in 2004. Beeld: BrunoPress

Hoewel de finale er niet in zat voor Dewi, bracht ze na het Idols-avontuur wel haar eerste album Know Me, en een succesvol duet met Jim Bakkum, When You Walk In The Room, uit. De plotselinge fame vond Dewi best wel lastig, vertelde ze eerder dit jaar in Better Than Ever. “Ik vond het allemaal vrij intens. Als ik dan bijvoorbeeld even naar buiten moest voor boodschappen, dan zei ik tegen mijn broertje: wil je even mee? Ik durfde niet alleen over straat.”

Geen diva

Die plotselinge populariteit was echter niet blijvend. Dewi’s muzikale carrière ging nog even door, maar in de loop der jaren nam haar bekendheid af. Dat viel Dewi ook zwaar, vertelt ze in Better Than Ever. “Ik had niks meer. Ik had geen label meer, geen management meer. Ik moest ineens alles zelf doen en ik had geen idee hoe ik dat moest doen.”

Zingen bleef Dewi wel. Vooral als cover-zangeres had ze succes, al realiseerde ze zich tijdens de pandemie dat dit eigenlijk niet bij haar paste. “Ik mis het niet. Dat hele hysterische, elke keer weer opdoffen en ergens de diva zijn en zingen en langs tafeltjes gaan. Diep vanbinnen was ik dat niet.”

Relatie met Ivar

In het programma Better Than Ever bleek ook dat Dewi nu de liefde heeft gevonden bij een ander zangtalent: Ivar. Je kunt hem nog kennen van het The Voice-seizoen uit 2015. Zo ziet het knappe, muzikale koppel er nu uit:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ♡✨DEWI ✨♡ (@dewipechler)

Hoewel haar gekleurde dreadlocks al lang verleden tijd zijn, herkennen we de prachtige Dewi nog altijd terug.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ♡✨DEWI ✨♡ (@dewipechler)

Dochter Nomi

Zo nu en dan deelt Dewi ook een kiekje met haar 22-jarige dochter Nomi, die ook gezegend is met goede stembanden. Moeder en dochter staan zelfs samen op het podium.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ♡✨DEWI ✨♡ (@dewipechler)

Dewi kreeg haar dochter toen ze 16 jaar oud was. “Dat was heel pittig, maar ik kan me nu niet meer voorstellen dat ze er niet zou zijn”, vertelde de zangeres enkele jaren geleden in Adam zkt. Eva VIPS. “Ik ben er nu heel blij mee.”

Bron: Flair, RTL Boulevard, Cosmopolitan | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook