Zoet: vrolijke herfstkiekjes van de jonge Zweedse royals

De jonge Zwoyals dragen hun steentje bij aan de oogst!

Vorige week hadden de Zweden het nog druk met koninklijk en nobel zijn toen de Oranjes op bezoek kwamen. Maar na zo’n drukke week was het tijd voor een beetje rest and relaxation, moet het kroonprinselijk paar gedacht hebben. En daarvoor trokken zij naar het eilandje Öland. Vanuit hun vakantiehuisje deelden de royals een paar vrolijke herfstkiekjes van kids Estelle en Oscar.

Glamourprinsesje

Dat Estelle als prinses van alle markten thuis is, heeft ze over de afgelopen week wel bewezen. De tienjarige future queen kwam op dag 1 van het staatsbezoek van de Oranjes namelijk opdagen om haar peetoom Wim-Lex te begroeten. In een net jurkje, met een matchend handtasje en een witte panty en zwarte schoentjes: helemaal zoals het heurt voor een prinses.

zweden
In’t net: prinses Estelle bij het staatsbezoek vorige week. (Beeld: Brunopress)

De boom in

Hoe anders zijn de kiekjes die we nu zien van het Zweedse koningshuis. Op het eiland Öland hebben kroonprinses Victoria en prins Daniel namelijk een vakantiehuisje, omgeven door een hoop prachtige Scandinavische natuur. En dat betekent: jurken en panty’s het raam uit, en daarvoor in de plaats zien we sneakers, jeans en een comfy dikke trui.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset)

Estelle en haar zesjarige broertje dragen met z’n tweeën een flink steentje bij in de oogstperiode van de Zweedse appels en peren. We zien de toekomstig koningin zelfs bovenin een boom zitten – geen beeld dat we vaak zien van de royals. En laten we eerlijk zijn: op die leeftijd doe je niets liever dan ravotten in de buitenlucht, toch? Zo is het klauterwerk van de jonge prinses net zo goed zoals het heurt voor iemand van haar leeftijd.

Extra leuk detail: de fotografe van de herfstige kiekjes is niemand minder dan de kroonprinses herself. Perfect voor een prachtig plekje in het koninklijke familiealbum, om later nog eens op terug te kijken.

Bron: Instagram @kungahuset | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws