Wow! Dit is de man van actrice Eva Longoria

De twee zijn een bijzonder stylish stel!

Happy in love

Wie is dan die man met wie de actrice nu haar leven deelt? Tussen alle zonnige kiekjes op haar Instagram zien we mister Longoria maar weinig terug. Even graven levert dan toch nog enkele kiekjes op. 

We stellen je voor aan José Antonio ‘Pepe’ Bastón Patiño: een Mexicaanse zakenman en mediamagnaat. Toen de twee elkaar leerden kennen was hij directeur van Televisa, het grootste mediabedrijf van Latijns-Amerika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Longoria is in interviews altijd lyrisch over haar relatie met Bastón. “Het voelde als een cliché met zo’n engelenkoortje en hij die me toestraalde en er was meteen een klik”, blikte ze in gesprek met People terug op het begin van hun relatie.

Gelukkig gezinnetje

Uit een vorig huwelijk had Bastón vier kinderen: oudste dochter Natalia, en drieling Mariana, Jose Antonio en Sebastián. Van hen overleed de kleine Sebastian droevig genoeg slechts enkele uren na zijn geboorte.

Zo had Longoria er met haar huwelijk opeens ook een hele rits stiefkinderen bij. “Ze zijn zo’n verrijking van mijn leven”, stelde ze al. En over de vraag of ze niet zelf nog een kindje wilde met haar man, reageerde ze duidelijk: “Het voelt niet alsof we iets tekortkomen omdat we geen kindje hebben.”

eva longoria
Stylish stel: Eva Longoria en haar echtgenoot in Cannes 2022. (Beeld: Brunopress)

Toch kwam in december 2017 het nieuws dat Longoria en Bastón hun eerste kindje samen verwachtten, en in 2018 zag de kleine Santiago ‘Santi’ Enrique Bastón het levenslicht. De spruit zien we inmiddels regelmatig voorbijkomen in kiekjes op het Instagram-account van de actrice. Van gezellig koken met mama, tot reisjes over de hele wereld: de kleine heeft duidelijk geluk met een moeder als Longoria.

Blind date

Maar hoe zat het nu met hun eerste date? In gesprek met Conan o’Brien tijdens zijn talkshow Conan, deed Eva Longoria uit de doeken dat Bastón eigenlijk niet op een date zat te wachten. De zakenman wist eigenlijk niet wie zij nu precies was, en had in eerste instantie de uitnodiging voor een date afgeslagen. Hij was namelijk veel te druk voor zo’n willekeurige blind date.

Gelukkig is het uiteindelijk dus toch helemaal goed gekomen!

Bron: People, Oprah Daily, Conan, Daily Mail | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws