Waarom we Amalia, Alexia en Ariane deze week weer gaan zien

Alexia is weer heel even in Nederland, en dat krijgen we te zien ook!

De Oranje-zussen zijn weer even herenigd deze week. En we mogen meekijken!

Prinses Alexia komt thuis

Ze heeft er iets langer op moeten wachten dan haar leeftijdsgenoten in Nederland, maar de herfstvakantie van prinses Alexia is dit weekend begonnen. Dat betekent dat ze haar kostschool in een Welsh kasteel verruilt voor haar thuispaleis in Den Haag om weer even herenigd te zijn met haar zussen: Prinses Amalia, die eigenlijk volop van haar studentenleven zou moeten genieten, maar door beveiligingsredenen aan huis gekluisterd is, en prinses Ariane, de enige van de drie die het nest nog niet heeft verlaten.

Terwijl we normaal gesproken nieuwe foto’s van de Oranjes kunnen verwachten rondom de zomervakantie en tijdens een skivakantie in Lech, worden we nu verrast door een herfstig fotomomentje. Aanstaande vrijdag, op 4 november, poseren koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane samen voor de pers.

Fotosessie Paleis Noordeinde, juni 2022. Beeld: BrunoPress

Najaarsfoto’s

De RVD maakte vorige week bekend dat er – weer ‘ns wat anders – najaarsfoto’s van het gezin zullen worden genomen. Opvallend snel, want de kiekjes hierboven werden nog geen vijf maanden geleden gemaakt in Paleis Noordeinde. Blijkbaar willen de Oranjes goed gebruik maken van het feit dat alle dochters weer even in het land zijn?

Lange vakantie

Al is de kans groot dat Alexia heel binnenkort wéér in Nederland neerstrijkt. Haar herfstvakantie loopt nog tot 6 november, maar ruim een maandje later, op 9 december, begint haar kerstvakantie alweer. Wat een luizenleventje, voor een eindexamenstudent!

Waarom geen fotomoment bij de kerstboom, vragen we ons dan wel af. Misschien omdat prinses Amalia tegen die tijd dan weer zit te blokken voor haar tentamens, terwijl ze die nu juist net achter de rug heeft. Anyway, wij kijken ernaar uit: de outfits, de herenigde prinsessen, de hoofdstad als decor… De eerste kiekjes zie je vrijdag op beaumonde.nl!

Bron: RVD, UWC Atlantic Calendar | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws