Shocking: docent aangehouden op vorige school prins George & prinses Charlotte

Die school switch kwam precies op tijd, moeten William en Kate denken…

Dat is even schrikken voor de Prins en Prinses van Wales! Een leraar op de school waar prins George en prinses Charlotte tot deze zomer naartoe gingen, is aangehouden wegens de uitbuiting van kinderen. De docent heeft inmiddels zelfs bekend.

Thomas Battersea

Voor hun verhuizing naar Windsor bezochten de twee oudste kinderen van prins William en prinses Kate de prestigieuze basisschool Thomas Battersea in Londen. In september verruilden ze het instituut voor een minstens zo hoog aangeschreven school op het Engelse platteland. Een gevalletje door het oog van de naald, want nu komt er naar nieuws naar buiten over de vorige school van George en Charlotte.

Uitbuiting

Een docent die in september op Thomas Battersea is begonnen, is aangeklaagd wegens de uitbuiting van kinderen. De leraar heeft inmiddels bekend dat hij onzedelijke foto’s van kinderen heeft verspreid en heeft aangezet tot seksueel misbruik met kinderen. Of het om leerlingen gaat, is niet duidelijk, maar dat maakt het niet minder schokkend. Hoewel dit gebeurd is ná het vertrek van de koninklijke kinderen, neemt dat niet weg dat dit een grote impact heeft op alle docenten, ouders en (oud-)leerlingen.

Lambrook School

Prins George, prinses Charlotte en prins Louis zijn nu alle drie leerling op de schandaalvrije Lambrook School, een kwartiertje rijden vanaf hun cottage nabij Windsor Castle. Hoewel deze switch blijkbaar op het juiste moment is gekomen, was het aan het begin behoorlijk pittig voor de jonge Royals. Zij begonnen namelijk aan hun eerste lessen op de dag dat hun geliefde overgrootmoeder Elizabeth overleed, waarna de rollercoaster van royal rouwperiode volgde.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws