Mariah Carey doet The Crown in stijl met tiara

Yes dahling – ook de Queen of Christmas geniet van wat royal drama.

Lees ook

We kunnen inmiddels al een paar dagen genieten van alle royal drama en koninklijke glamour van het vijfde seizoen van The Crown. En wij zijn niet de enigen: niemand minder dan ultieme diva Mariah Carey deelt namelijk een kiekje van hoe zij geniet van de Netflix-serie. En dat doet het icoon natuurlijk in style.

It’s glamour dahling

Kijk, we weten allemaal dat de realiteit van een Netflix-binge bestaat uit een bank, een dekentje, en liters thee. Maar toch: voor The Crown wil je toch eigenlijk uitpakken met een chaise longue en je beste juwelen. En waar het bij ons een beetje in goede bedoelingen blijft hangen, is dit exact wat Mariah Carey gewoon doet.

Zo deelt de diva een video van een heurrlijk avondje op de bank bij de populaire Netflix-serie – gekleed in een glitterende gown, stralende strappy sandals en een heuse tiara. “The Crown kwam gisteren uit en natuurlijk moest ik mijn eigen vertoning houden dahhlings.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Soundtrack

Dat Carey zo uitgebreid geniet van het nieuwe seizoen van The Crown is geen toeval. De popdiva heeft namelijk een klein rolletje in de eerste aflevering als achtergrondmuziek. Die scène waar Diana en Charles flaneren op het water? Daar is het nummer Emotions van Mariah Carey te horen met uiteraard haar iconische whistle notes.

“Ze gebruiken mijn nummer in The Crown vanavond! Kijk maar!”, roept de zangeres uit vanaf haar pluche divan. Zoontje Moroccan is echter niet zo onder de indruk – in de video is te zien hoe hij onder een dekentje ligt te slapen.

Royal encounters

Dit is overigens niet Mariah’s enige koninklijke connectie dit najaar. Zo verscheen de artieste onlangs nog in de podcast van Meghan Markle. In die aflevering ging de hertogin in gesprek met Carey over (hoe kon het ook anders) het label ‘diva’. En de Duchess of Sussex wist zichzelf even geen houding te geven toen ze door de Queen of Christmas zelf een ‘diva’ werd genoemd.

Wij gaan in elk geval ook maar even onze beste robe en meest sparkly pumps tevoorschijn toveren voor onze komende binge-sessie van The Crown. Moeten die royal connecties ook vanzelf volgen, toch?

Bron: People, Instagram @MariahCarey | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook