Ex-privésecretaris laat zich uit over prins Philips ‘ontrouw’: ‘Geloof niet wat er gezegd wordt’

De voormalig privésecretaris noemt het vijfde seizoen van The Crown enkel 'goede televisie'.

Het vijfde seizoen van The Crown is vorige week op Netflix verschenen. De serie staat natuurlijk al een beetje bekend als dé reeks die de koninklijke schandalen aan het licht brengt. En ook in dit seizoen draaien de makers er niet omheen. Zo komt de vermeende ontrouw van prins Philip aan de orde en zoomt het nieuwe seizoen iets verder in op de vriendschap tussen Philip en Penny Knatchbull.

Voormalig privésecretaris

De voormalig privésecretaris van wijlen koningin Elizabeth, Dickie Arbiter, heeft zich daar nu over uitgesproken in het programma Steph’s Packed Lunch. Zo laat hij onder andere weten dat prins Philip ‘in etalages keek, maar nooit iets kocht’. Daarnaast kaartte hij ook de vermeende ‘relatie’ tussen prins Philip en Penny Knatchbull aan. Volgens de secretaris hadden de twee alleen een aantal gemeenschappelijke interesses, maar speelde er verder niets romantisch tussen de twee.

Goede televisie

De voormalig privésecretaris noemt het vijfde seizoen van The Crown enkel ‘goede televisie’. “Je moet alleen niet geloven wat er gezegd wordt. Er was een leeftijdsverschil van dertig jaar. Er was absoluut geen sprake van een romantische relatie.” Echter was dit volgens Arbiter niet de eerste keer dat prins Philip beschuldigd werd van ontrouw, en waren het met name de Franse kranten die vaak over hem schreven. “Hij was een knappe man en vrouwen hadden vaak interesse in hem”, stelde Arbiter. “Prins Philip heeft wel wat liggen flirten, maar verder dan dat is het nooit gegaan”, sluit hij af.

Bron: HLN | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..