Wauw! Hoogzwangere Chrissy Teigen showt babybump

Zo te zien duurt dat niet heel lang meer!

De hoogzwangere Chrissy Teigen is momenteel zwanger van haar vierde kindje met zanger John Legend. Regelmatig plaatst ze prachtige foto’s van haar babybump op Instagram. De mommy to be ziet er geweldig uit en zo te zien duurt het ook niet héél erg lang meer voordat ze hun kleine spruit mogen verwelkomen.

Zwanger

In augustus maakte Chrissy bekend dat ze weer in verwachting is, wat ze naar eigen zeggen ‘erg moeilijk vond om zolang geheim te houden’. Het leuke nieuws kwam twee jaar na een enorme klap voor het gezin. Chrissy en John hadden samen al twee kinderen, Miles en Luna. In 2020 raakte Chrissy van hun derde kindje, een zoon. Ze besloten hem Jack te noemen. Helaas werd Jack al met twintig weken geboren en overleefde hij dat niet.

Roze wolk

Na een periode vol verdriet zit het gezin nu op een roze wolk. “De laatste paar jaren waren een blur of emotions geweest, om het zacht uit te drukken. Vreugde heeft ons huis en onze harten echter weer gevuld”, schreef Chrissy in augustus.

Comfort

Op Instagram heeft het model nu een reeks foto’s geplaatst waarop haar groeiende bump op te zien is. Ze kiest duidelijk voor comfort, want ze draagt alleen ondergoed en een badjas. Groot gelijk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen)

Reacties

In de reacties bij de foto is veel positiviteit te vinden. “Hot Mama!”, schrijft pilatescoach Andrea Speir. Ook Chrissy’s echtgenoot John is van de partij en plaatst een reeks aan hartjesogen onder de foto.

Chrissy’s eerlijkheid online blijkt erg te worden gewaardeerd. “Ik heb zoveel afgebroken zwangerschappen meegemaakt. Ik bewonder het enorm dat je zo moedig bent en alles deelt. Bedankt dat je het verlies en succes van een zwangerschap iets maakt dat we allemaal kunnen delen!”, schrijft iemand.

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws