Huidexpert Greet Sneyers over anti-aging op latere leeftijd: ‘Met de juiste producten kun je een verrassend resultaat behalen’

Lees ook

We horen vaak dat we niet vroeg genoeg kunnen beginnen met anti-aging, maar het is gelukkig ook nooit te laat om ermee te beginnen. Beau Monde sprak met huidexpert Greet Sneyers van het Laserkabinet in Herentals (België). Zij ziet niet alleen verbluffende resultaten dankzij het enorme aanbod aan laserbehandelingen dat haar kabinet aanbiedt, maar ook door huidverbeterende producten.

Verbetering in twee maanden tijd

“Wij zijn het Laserkabinet, wij laseren heel graag,” vertelt mevrouw Sneyers ons. “Maar wij laseren heel graag in combinatie met de producten van ZO Skin Health.”

Uit eigen ervaring weet de huidexpert hoeveel baat je bij deze producten kunt hebben. “Voor ik ZO Skin Health leerde kennen, had ik ongelooflijke problemen met mijn huid. Mijn man is gelaats- en halschirurg en ik heb gedurende vijf jaar alle academisch ziekenhuizen bezocht met mijn huid. Ik kon geen wol meer verdragen op mijn huid. Ik kreeg niet anders dan cortisol of lokale antibiotica voorgeschreven. Mijn huid was echt een enorme ramp: roodheid, rosacea, couperose, ongelooflijke jeuk, eczeem…”

Hoewel Greet Sneyers al van alles had geprobeerd, wilde ze ook ZO Skin Health nog een kans geven. “Ik begon na een huidanalyse met een protocol tegen rosacae en roodheid,” vertelt ze ons. “Mijn lijdensweg van vijf jaar met mijn huid was toen eigenlijk binnen twee maanden voorbij. Ik werd daar heel emotioneel van.”

Combineren met lasers

Nadat de huidexpert de heilzame werking van ZO Skin Health aan den lijve had ondervonden, introduceerde ze de huidverbeteringsproducten ook in het Laserkabinet. Daar worden de producten nu gebruikt voorafgaand aan de laserbehandelingen. Bij huidproblemen zoals pigmentatie, littekens, roodheid of acne bereiden de experts van het Laserkabinet de huid eerst voor aan de hand van de ZO Skin Health-protocollen.

Laserkabinet

“Doordat we de huidbarrière eerst kunnen herstellen dankzij de producten van ZO Skin Health, kunnen wij betere resultaten behalen met onze laserbehandelingen. Ook worden de laserbehandelingen aangenamer voor de huid. We zien dus dat de laserbehandelingen effectiever zijn en verdragelijker zijn naar de patiënt toe. Ook merken we dat we minder intensief hoeven te laseren, bijvoorbeeld omdat er al veel ontstekingen uit de huid zijn verdwenen door de producten van ZO Skin Health,” legt de huidexpert uit. En Greet Sneyers is zeker niet de enige die lasers en ZO een gouden combinatie vindt. “We zijn hier met vijf huidexperts die daar elke dag heel enthousiast over zijn. Laserbehandelingen kunnen we ons niet wegdenken, maar we weten dat de combinatie spectaculair is.”

Voor & na

Inmiddels heeft de huidexpert een map vol voor-en-na-foto’s verzameld met deze verbluffende resultaten. Ook deelt ze er een paar met ons. Zoveel verschil kan een rosacaebehandeling bijvoorbeeld al maken na twee maanden.

De behandeling van rosacea: before & after (twee maanden na de start van de behandeling).

“Ook patiënten zijn toch altijd heel verwonderd hoe wij alleen al met producten de huid significant kunnen verbeteren. Dagelijks ben ik daar zelf eigenlijk ook als huidexpert nog door verbaasd,” vertelt mevrouw Sneyers. Inmiddels herkent ze een ‘ZO Skin Health Huid’ uit duizenden: “Wij kunnen heel goed aan de huid van mensen zien: ‘Dat is een ZO Skinner’. Zelfs op televisie.”

Anti-aging

Ook voor anti-aging kun je bij het Laserkabinet terecht. Wederom speelt ZO Skin Health, en met name de retinol van dit merk, een grote rol in de behandeling. Op iedere leeftijd, zo verzekert Greet Sneyers ons.

“We hadden hier onlangs een dame die op 78-jarige leeftijd besloot te starten met een anti-agingbehandeling. Van de resultaten val je steil achterover. Zij gebruikte al goede producten van de apotheek, niet van de drogist. Maar toen startte ze met het anti-agingprotocol van ZO Skin Health. Na een maand kwam ze terug, en het resultaat was spectaculair. En dat was nog zonder de sterkere retinols. Er is dus nog meer mogelijk!”

“Vaak raakt de aanmaak van collageen op latere leeftijd toch wel uitgeput. Maar ook dan kan ZO Skin Health uiteindelijk echt resultaten geven,” weet de huidexpert. “Fijne lijntjes, een vale huid, rimpels, een grove structuur…dat krijg je niet weg met fillers. Ik zeg altijd: Als u een filler neemt of een facelift laat doen, zal de kwaliteit van uw huid niet meer veranderen. Dat kan alleen maar met ZO Skin Health.”

Totaalpakket

Het Laserkabinet heeft alles in huis voor een stralende huid. Niet alleen vanwege het ruime aanbod lasers, maar ook omdat er altijd een arts aanwezig is en de lasers zorgvuldig worden gebruikt. Bij het gebruik van de huidverbeterende producten geven de experts altijd uitgebreid advies. Voordat je die adembenemende resultaten ziet, kan het namelijk zijn dat je huid eventjes heftig reageert op de producten. Ook is het belangrijk dat om je oude huidverzorgingsproducten eerst op te gebruiken, tipt mevrouw Sneyers, zodat je daarna écht volledig met ZO Skin Health kunt beginnen. “We hebben ons eigen, misschien wat strenge protocol daarin.” Het combineren van diverse merken met ZO Skin Health is een no go.

Maar het is alle moeite waard, zoals we hebben gezien. Ook voor Greet Sneyers blijft het dankbaar werk. “Als ik mensen gelukkig kan maken die voorheen heel onzeker waren over hun huid, komt dat heel vaak dankzij ZO Skin Health. Dat maakt mij zelf ook vaak emotioneel.”

Dit artikel is in samenwerking met ZO Skin Health tot stand gekomen.

Laatste nieuws

Zie ook