Liefde op de rode loper: Katja Schuurman neemt voor het eerst nieuwe vriend mee

Een mooie mijlpaal voor Katja en haar lief!

Lees ook

Wat een liefde! Katja Schuurman heeft het alweer een paar maanden leuk met Niek Schrijvershof, maar afgelopen weekend ging haar nieuwe vlam voor het eerst mee op de rode loper. Het levert romantische kiekjes op van het knappe koppel.

Glam time

Gisteren vond de première van de dansvoorstelling Zin in Liefde plaats. Katja was bij de Stadsschouwburg in Haarlem aanwezig, en ze was niet alleen gekomen. Ze had, heel toepasselijk, haar nieuwe liefde bij zich, makelaar Niek Schrijvershof. Met hem is ze sinds april helemaal in de wolken. Dat is te zien, want de twee straalden samen op de rode loper.

Beeld: BrunoPress

Geen vaste vorm

Het is overigens niet de allereerste keer dat we Niek op beeld zien. Op haar Instagram-pagina heeft ze de afgelopen maanden al regelmatig een kiekje van hem gedeeld. Ook heeft ze in de podcast Schuurman en Spigt ruimen op, die ze samen met Frederique Spigt presenteert, verteld over de relatie. “Ik ga dit keer proberen om niet alles meteen in een vaste vorm te gieten”, zei ze.

“Ik heb heel erg zitten nadenken. Ik heb de traditionele vorm van een relatie al op allerlei manieren uitgeprobeerd. Trouwen, samenleven, een kind”, liet Katja ook al eens weten in de podcast. “Ik denk eigenlijk niet dat het de ideale vorm is voor mij.” Dat Niek op Ibiza woont, vindt Katja dan ook prima. “Wel een relatie met iemand, maar niet de hele tijd op elkaars lip.” Al mogen zulke glamorous moment samen er natuurlijk ook zijn!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook