Romanovs delen zoete kerstkaart met hoofdrol voor keizerlijke spruit

De Romanovs hebben duidelijk kosten noch moeite gespaard.

We hebben de afgelopen weken al meer dan eens geschreven over de huidige tak van de Romanov-dynastie. Er is onlangs immers een nieuwe spruit bijgekomen, die dan direct ook maar groots gedoopt moest worden. Na de doop kregen we een hoop kiekjes van de trotse ouders en kleine Doorluchtige Hoogheid Prins Alexander.

Baby Romanov

Een troon om door te geven? Dat hebben ze niet. Een troonopvolger is er echter wél. Daarom worden we deze weken overladen met kiekjes van de kleine spruit. Een eerste kennismakingskiekje vlak na de bevalling? Check. Een uitgebreide fotosessie? Check. Eindeloze foto’s van de doop en viering daarna? Check.

En ach, wij zijn niet vies van een beetje niet-vergane glorie.

Kerstkaart

In de keizerlijke kerstkaart die de Romanovs gisteren deelden, is er ook een hoofdrol weggelegd voor de kleine Baby Romanov. En om er zeker van te zijn dat de nieuwjaarsboodschap van de Russen over de hele wereld begrepen wordt, hebben ze deze in vier talen op de kaart laten drukken.

Sterker nog: we vermoeden sterk dat de fotograaf van de doop gewoon de instructie heeft gekregen om even een halve meter naar links te mikken, opdat de imperial kerstboom ook nog net in het frame valt.

Wat we van deze kerstkaart kunnen leren? Het loont om bij elk familiekiekje een kerstboom net buiten het frame te zetten. Als je fotograaf dan toch bezig is, kun je er direct een kerstkaart van maken. Wijze lessen van de Romanovs!

Bron: Instagram, Royal House Romanov | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws