Gaat de piepjonge prins Louis deze kerst voor een primeur?

Zien we de allerjongste Wales-telg bij de royal walkabout?

Een verblijf op Sandringham hoort voor de Windsors bij de kerst. En voor het grote publiek betekent dit een jaarlijkse reeks kiekjes van de koninklijke familie bij hun ‘royal walkabout’ over het landgoed. Er zijn nu bronnen rond het paleis die hardnekkig blijven fluisteren dat we bij die wandeling dit jaar wel eens een nieuw gezicht kunnen zien…

Wandeling

We hebben het twee jaar lang moeten missen: de wandeltocht van de Windsors over het landgoed Sandringham. Een pandemie gooide roet in het eten en de kwakkelende gezondheid van wijlen Queen Elizabeth maakte de traditie in 2021 onmogelijk.

Link tool: url not provided

Maar dit jaar keert de wandeling terug: verschillende bronnen rond het hof hebben al gemeld dat er een terugkeer naar Sandringham op het programma staat voor de Windsors. Ondanks het gemis van hun moeder, grootmoeder, en overgrootmoeder, zou de kerst dit jaar bij de Britse royals in het teken staan van een terugkeer naar tradities.

Nieuwe gezichten

Maar naast het grote gemis van Elizabeth, ziet het er ook naar uit dat we een niéuw gezichtje gaan zien bij de wandeling. Zo meldt Hello! Magazine op basis van bronnen nabij de hofhouding dat de kleine prins Louis wel eens zijn eerste walkabout zou kunnen doen deze kerst.

george charlotte 2019
Beeld: Brunopress

In 2019 verschenen zijn oudere broer en zus, George en Charlotte bijvoorbeeld al aan de zijde van hun ouders. Destijds was de kleine George slechts zes jaar oud, en had Charlotte eerder dat jaar net de vier jaar aangetikt. Nu ook Louis vier jaar oud is, zou het dus maar zo kunnen zijn dat we ook de allerjongste Wales-telg deze kerst bij de wandeling gaan zien.

Streken

Bij eerdere verschijningen van Louis hebben we al kunnen merken dat de kleine Louis niet bang is om de lolbroek uit te hangen. Zo ging het prinsje deze zomer al eens viral met zijn reactie op de overvliegende straaljagers tijdens Trooping the Colour….

prins Louis
Beeld: Brunopress

….en haalden zijn enthousiasme en gekke bekken tijdens de Platinum Jubilee Pageant wereldwijd headlines. Royaltyfotograaf Chris Jackson vertelde toen al dat het geen makkie was om prins Louis op de kiek te zetten. “Ik had moeite om de camera stil te houden aangezien ik moest lachen toen ik deze foto’s nam. Wat een persoonlijkheid!”

Nu maar hopen dat de fotografen bij Sandringham deze kerst hun lachen genoeg kunnen inhouden voor nog meer prachtkiekjes van de jongste zoon van de Waleses. Fingers crossed!

Bron: Hello! Magazine, Beau Monde archief | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws