Prins Harry: ‘Ik wil mijn vader en mijn broer terug’

De royal geeft niet een, maar twéé interviews naar aanloop van zijn boekpublicatie.

Na aanloop van de publicatie van zijn memoires, Spare, gaat Harry niet één maar twee interviews geven om zijn boek te promoten. Al eerder maakte de Amerikaanse zender CBS bekend dat Harry geïnterviewd zou worden door Anderson Cooper tijdens zijn show 60 Minutes. Maar nu zal hij op dezelfde avond nog een keer te zien zijn bij de Britse zender ITV1. De Duke of Sussex is er maar druk mee.

Interview CBS

Om zijn memoir te promoten, liet de Amerikaanse zender CBS eerder deze week weten dat Harry binnenkort te zien is in een uitzending van 60 Minutes waar hij te gast is bij Anderson Cooper. De Britse media is al maanden volop aan het speculeren over de inhoud van Harry’s boek. Maar een korte trailer van het interview, die gedeeld is op social media, liet nog niet veel los. Wel beschrijft de voiceover het interview als “onthullend en explosief”.

Nog een interview

Maar één interview was blijkbaar niet genoeg voor Harry, want de royal is nog dezelfde avond weer op tv te zien. Dit keer in een interview met presentator Tom Bradby. Ook deze zender deelt een trailer op social media. Hierin wordt duidelijk dat Harry in zal gaan op de relatie met zijn broer, Prins William en zijn vader King Charles III. “Ik wil een familie, geen instituut”, vertelt een emotionele Harry. “Ik wil mijn vader en mijn broer terug.”

Too much?

Het is nog geen maand geleden dat de de Duke and Duchess of Sussex’ docuserie Harry & Meghan uitbrachten op Netflix, Harry’s memoir ligt op 10 januari 2023 in de boekhandels én om zijn boek te promoten is hij nu dus ook nog te zien op tv tijdens twee grote interviews met zenders ITV1 en CBS. Een beetje too much misschien? Wij hebben hierna in ieder geval onze dosis Harry en Meghan wel weer gehad.

Komende zondag is om 21.00 uur Britse tijd het interview te zien met Harry bij Tom Bradby op ITV1 – dat betekent dus 22.00 uur Nederlandse tijd. Mocht je een echt nachtdier zijn, dan zap je om 01.00 uur Nederlandse tijd door naar CBS. Hier begint dan het interview met Anderson Cooper.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..