Máxima en Amalia’s last-minute quality time voor grote reis

Moeder en dochter kunnen het altijd goed met elkaar vinden!

Lees ook

Je verwacht het misschien niet, maar óók royals hebben af en toe behoefte aan een flinke dosis quality time. Zo ook onze eigen koningin Máxima en prinses Amalia, die afgelopen weekend gespot werden tijdens een gezellige shopsessie in Madrid. Altijd goed!


Ouderwets gezellig

Als je de gemiddelde vrouw vraagt wat ze het liefst doet met haar moeder, zal shoppen ongetwijfeld hoog op het lijstje staan. En natuurlijk kunnen we onze koningin en kroonprinses niet écht bestempelen als de gemiddelde vrouw, maar toch blijkt het dat ook Máxima en Amalia niet vies zijn van een ouderwets gezellige winkelsessie.

Warme outfit Máxima

De twee werden afgelopen weekend samen gespot in de Spaanse hoofdstad, terwijl ze de boetiekjes afstruinden en op het terras genoten van een kopje koffie. Moederlief was gehuld in een groene, wollen cape van Maison Natan met een pantalon in dezelfde kleur, waar de bruine ankle boots van Gianvito Rossinog net onder te zien waren.

Máx maakte haar look af met een warme muts én een zonnebril van flink formaat. Komt de cape je bekend voor? Niet zo gek, want deze hangt in maar liefst drie kleuren in de kast van onze queen. We zagen haar eerder in de cape in een beige en donkerblauwe kleur. Wij vinden de groene een prima toevoeging aan haar wardrobe!

Dior

Ook dochter Amalia pakte uit dit weekend, want zij werd gespot met een gloednieuwe Dior-tas. Verder droeg de kroonprinses een bloemetjesblouse van Isabel Maranten een groene pantalon die verdacht veel lijkt op die van mams. Twinning is winning, toch? Wij zijn vooral benieuwd wat voor nieuwe aanwinsten de royals tijdens hun shopsessie op de kop hebben getikt. Misschien een badpak voor hun komende tripje naar de Caraïben?

Bron: LINDA., Instagram @royalfashionpolice | Beeld: Brunopress


Laatste nieuws

Zie ook