Zien: Liza Sips deelt prachtige beelden van bruiloft

'Een onbeschrijfelijk mooi en liefdevol weekend', aldus de actrice.

Dit weekend was het eindelijk zover: Liza Sips stapte in het huwelijksbootje met haar grote liefde, Ralph Manheim! Via Instagram deelt de actrice een aantal prachtige foto’s van de grote dag.

Getrouwd

Afgelopen weekend was het zover: na maandenlange voorbereiding stapten Liza en Ralph in het huwelijksbootje. “Dit weekend ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven. 🤍 Een onbeschrijfelijk mooi en liefdevol weekend”, deelde Liza op Instagram. Op vrijdag gaven de lovebirds elkaar het jawoord in het bijzijn van hun dierbaren. “Voor altijd dankbaar dat wij dit samen met onze familie & onze dierbare vrienden mochten beleven! 🤍 10-02-2023.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIZA SIPS (@lizasips)

Sprookje

Dat het huwelijk een waar sprookje was, is te zien in de prachtige video die Liza deelt. Daarin is te zien hoe zij en Ralph zich klaarmaken op een prachtig landgoed, hoe ze elkaar voor het eerst zien, de ceremonie en natuurlijk het feest wat daarop volgt. Wauw!

Natuurlijk waren de kindjes van het stel ook van de partij. Liza en Ralph hebben twee kinderen samen. Een zoontje genaamd Jonah, die in april 2016 ter wereld kwam. Dochter Charlize is in augustus 2018 geboren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIZA SIPS (@lizasips)

Vorige week deelde de actrice al enkele foto’s waar de liefde vanaf spatte. Zo schreef ze bij de bovenstaande foto vol gezinsgeluk: “‘Volgende week gaan wé trouwen.’, aldus Charlize. Absoluut, lieverd!🕊✨️” Het hele gezinnetje keek duidelijk uit naar de grote dag.

Dubbel feest

Tijdens de voorbereidingen van de bruiloft vertelde Liza al eens waarom ze hebben gekozen voor een bruiloft in de winter. Zo houdt de actrice enorm van de wintertijd. “Ook zijn wij de week van de bruiloft precies tien jaar samen, dus dat was een mooi symbolisch extraatje!” Het is dus dubbel feest voor het kersverse echtpaar. Namens Beau Monde: van harte gefeliciteerd!

Bron: Grazia, Instagram @lizasips, RTL Boulevard, Beau Monde archief | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws