Romantiek ten top: Mike en Zara delen zoet moment te paard

Romantischer dan dit kan het bijna niet.

Er zijn maar weinig royals van wie we zo vaak een kijkje achter de paleismuren krijgen als Zara en manlief Mike Tindall. Ook in deze week vol Valentijnsliefde krijgen we weer een kijkje in de relatie van het stel.

Romantiek ten top

Of het nu in de Australische zon is, of op de skipiste: Mike Tindall en zijn Zara zijn nog altijd tot over hun oren verliefd op elkaar. En dat laten ze graag zien.

Zo begon de ex-rugby’er onlangs zijn nieuwe podcastreeks Mike Drop met een aflevering waarin hij zijn grote liefde aan de tand voelde. En zijn begroeting aan Zara zei eigenlijk al genoeg: “Hello, my love.

Date-idee?

Nu krijgen we via weer een andere organisatie een klein kijkje in de band tussen de dochter en schoonzoon van prinses Anne. Magic Millions Polo, waar Zara ambassadeur van is, deelde een lieve video voor Valentijnsdag. En wie zien we daar, keurig gekleed te paard, rijdend door een pittoresk laantje waar de zon door de bladeren schijnt? Jawel, Zara en Mike! De liefde voor uitjes te paard is dus nóg een gedeelde factor voor het royal stel.

Topsport

Natuurlijk is Zara met haar Olympische medailles duidelijk de betere ruiter van de twee. Maar wie is eigenlijk de betere sporter? Daarover ontstond een levendige discussie in hun gezamenlijke aflevering van Mike Drop.

“Ik heb meer medailles”, begon Zara lachend. “Ja, maar ze geven je deelnamemedailles”, grapte Mike op zijn beurt. “Gouden medailles zijn geen deelnamemedailles”, beet Zara terug. “Nee, dat is waar, ik geef je die twee… Vier… Zes”, gaf Mike ten slotte toe.

Zwijmelen

De relatie tussen Mike en Zara is toch echt wel van de categorie couple goals. Dit jaar zijn de twee twaalf jaar bij elkaar, en zelfs na meer dan een decennium, zijn ze duidelijk dolgelukkig met elkaar. Dochters Mia en Lena zijn bovendien de kroon op hun liefdevolle relatie. Wij zwijmelen nog even weg bij de foto’s en video’s…

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld / Brunopress

Laatste nieuws