Deense royals pakken hun fotomomentje bij de Taj Mahal

Vele royals gingen het Deense koningspaar voor

Deense kroonprinses Mary en kroonprins Frederik zijn op bezoek in de republiek India. Echte royal-experts weten wat dat betekent: een koninklijk fotomomentje bij de wereldberoemde Taj Mahal! Vele royals gingen ze voor.

India

De Deense royals zijn momenteel op buitenlandreis en brengen tijd door in India om het groene strategische partnerschap tussen Denemarken en India te versterken. Het stel heeft een overvol schema, waaronder een bezoek aan een van de meest iconische bezienswaardigheden van het land: de Taj Mahal. Het Deense koningshuis legde het moment vast op Instagram. Say cheese!

Prinses Mary straalt in een klassiek wit overhemd gecombineerd met een prachtig gekleurde rok die perfect past bij de gelegenheid. De stijlexperts van het Instagram-account The Royal Fashion Police weten de rok te herkennen als de bedrukte zijde crêpe maxi rok van het modehuis ETRO. Het stralende koningspaar is overigens niet het enige wat ons opviel aan de foto, want dit kiekje voor de Taj Mahal kwam ons wel heel bekend voor.

Prins William en prinses Kate

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Tijdens hun royal tour door India in 2016 bezochten de prins en prinses of Wales ook al eens de Indiase tempel van de liefde. Helaas was het bezoek van Kate en Wills ietsjes minder sprookjesachtig want de bezienswaardigheid stond destijds in de stijgers.

Noorwegen

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

De Noorse royals poseerden in 2006 op het marmeren bankje voor de tempel van de liefde. Maar ook kroonprins Fredrik en kroonprinses Mette-Marit hadden deze pose – en het rode jasje – afgekeken bij een andere Europese royal.

Prinses Diana

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

In 1992 poseerde prinses Diana in haar eentje voor de Taj Mahal wat deze iconische foto opleverde. De toenmalige prinses van Wales moest de reis naar een van de wereldwonderen alleen maken omdat prins Charles een ander evenement bijwoonde. Dit leidde tot speculaties dat hun huwelijk voorbij was. Later datzelfde jaar kondigde het paar hun scheiding aan.

Bron: Instagram detdanskekongehus, Hello! Magazine, Nouveau | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws