Sarah Ferguson verbluft volgers met portretfoto op Instagram

'Stunning!', klinkt het in de comments.

Ze is al jaren téchnisch gezien niet meer samen met de jongste zoon van Queen Elizabeth, maar Sarah Ferguson is niet weg te denken uit royal kringen. De moeder van prinsessen Eugenie en Beatrice verschijnt nog regelmatig in de spotlights én is een van de weinige royals die daar updates van plaatst op Instagram. En als ze dat doet, doet ze het goed ook!

Boekpromotie

Afgelopen maandag werd het ineens wel heel stil op de Instagram-pagina van Sarah, want plotseling verwijderde ze al haar foto’s. Daarvoor in de plaats kwamen beelden ter promotie van haar nieuwste boek, A Most Intriguing Lady.

Gisteren had de hertogin een verrassing voor haar volgers in petto en plaatste de hertogin van York een gloednieuw portret van zichzelf. Op de foto zien we Sarah gehuld in een roze blazer met daaronder een nette witte blouse. Sarah kondigt onder de post aan dat niemand minder dan Samantha Barry, hoofdredacteur van Glamour, haar vergezelt tijdens haar boekentour door de Verenigde Staten.

Vervolg

“Aangezien dit mijn eerste optreden in de VS is sinds lange tijd, ben ik erg enthousiast over mijn nieuwe boek, A Most Intriguing Lady, dat gebruik maakt van historische personages en biografische elementen uit mijn leven en familiegeschiedenis”, zo zegt Sarah in de caption.

De komende tijd is de hertogin dus in Amerika om haar nieuwste boek te promoten. A Most Intriguing Lady is het vervolg op haar in 2021 verschenen debuutroman Her Heart for a Compass. “Her Heart for a Compass leerde ons om ons hart te volgen. A Most Intriguing Lady gaat over een nieuw begin, mysterie en natuurlijk romantiek”, aldus Sarah. Het boek komt volgende week uit.

Tijdens de boekentour zal Sarah ook een bezoekje brengen aan California, waar Harry en Meghan wonen. En aangezien Harry en Sarah nog altijd goed overweg kunnen met elkaar – Harry en Sarah’s dochter Eugenie hebben bijvoorbeeld een goede band, kan het zomaar eens zo zijn dat Sarah voor een kopje thee naar Montecito gaat….

Bron: Hello magazine, De Telegraaf | Beeld: Instagram @sarahferguson, NL Beeld

Laatste nieuws