Koningin Letizia verschijnt fabuleus in fuchsia

Leti weet wel raad met een beetje royal roze.

Een modeflater bij queen of Spain Letizia? Dat is absoluut onmogelijk. Hoe het ook wendt of keert, deze koningin ziet er al-tijd uit om door een ringetje te halen. Dat de Spaanse royal niet vies is van een beetje ton sur ton, bewees ze afgelopen week maar weer toen ze van top tot teen verscheen in Beau Mondes lievelingskleur! Enne, dit was niet de eerste keer deze maand.

Nationale onderzoeksprijzen

Van casual uitje met de familie tot officiële aangelegenheden: Leti (en haar kledingkast) stellen nooit teleur. Voor een bezoek aan de Nationale Onderzoeksprijzen in Alicante, stal de koningin de show in een fuchsia jurk van het Spaanse modehuis Lola Li.

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

De koningin combineert het kleedje met een bijpassende fuchsia clutch en een stel elegante pumps van het merk Magrit. Ze maakt de ton sur ton-look af met een paar fuchsia diamanten in haar oren. Dat koning Felipe zijn stropdas heeft afgestemd op de outfit van Letizia, vinden wij een zoet detail.

Royal roze

Dit is overigens niet de eerste keer deze maand dat Leti in het royal roze verscheen. De koningin heeft zich namelijk volledig aangesloten bij de trend en verschijnt de laatste tijd geregeld in Beau Mondes lievelingskleur. Licht of donker: het staat haar beeldig!

Voor de National Culture Awards trok de koningin een roze midi-jurk aan met zwarte accenten en opvallende bloemen. Enne, deze jurk van Temperley London kennen we ook al! De jurk droeg ze namelijk ook in 2019, tijdens een officieel diner in Zuid-Korea. Toen nog met zwarte pumps en een royal knotje, anno 2023 nonchalant met roze pumps van Magrit, lange lokken en een bijpassende clutch.

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Ook bij de opening van de Internationale beurs voor hedendaagse kunst, drie dagen later, kon Letizia royal roze niet weerstaan.

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Weer een paar dagen later combineert Leti een oudroze coltrui met een matchende geplooide ombre midi-rok. Ze maakt de outfit af met een stel stoere suède haklaarzen en een zwarte leren handtas van het Spaanse tassenmerk Mauska. Wij zijn benieuwd welke roze-outfits de koningin nog meer voor ons in petto heeft aankomende maand!

Bron: Daily Mail | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws