Wow! Zo zag Caroline van der Plas er vroeger uit

Wij hadden haar niet herkend!

Humor

Via haar Instagram-pagina reageert Caroline, praktisch als altijd, met de nodige dosis humor op de uitspraken van de bekende bromsnor. Zo deelde ze zelf een aantal foto’s uit de oude doos, en we moeten zeggen: we hadden de politica niet herkend!

Eighties

Natuurlijk veranderen we allemaal flink door de jaren heen – een ander kapsel, een paar kilo’s erbij of eraf. Om over die héérlijke modetrends die elk decennium veranderen nog maar te zwijgen. Zo bewijst ook Caroline op deze kiekjes uit de archieven:

“Ik krijg her en der vragen van mensen die willen weten wat Johan Derksen bedoelde met dat ‘Caroline was een tenger mooi meisje vroeger’. Ze geloven het niet.”, schrijft ze bij de foto’s. Op de eerste foto zien we een kortgewiekte Caroline vrolijk in de zon poseren op een vakantiefoto. Zonnebril op, een oversized overhemd: helemaal eighties approved! Op het tweede plaatje lijkt de jonge Caroline minder zin te hebben in een fotomoment: met een wilde bos haren zit ze onderuitgezakt in een stoel. Tja – ben je net aan het relaxen, en krijg je weer een camera in je gezicht geduwd. Ach: het zal ongetwijfeld een goede training geweest zijn voor de hoeveelheid camera’s waar ze vandaag de dag mee te maken krijgt.

Jeugd

Ze staat anno nu dan misschien aan de top als partijleider van haar BBB, maar Caroline kijkt met trots terug op haar humble beginnings. In gesprek met de Volkskrant deed ze al eens uit de doeken dat ze ‘zonder ingewikkelde studie’ haar huidige plek in de Tweede Kamer heeft veroverd. “Dat is het mooie aan democratie in Nederland”, aldus de politica.

Bron: De Volkskrant, Shownieuws, De Standaard | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..