De college-looks van Kate die het hart van William veroverden

Wow, dit bikini-kiekje van Kate hadden we nog niet eerder gezien!

Iedereen is ooit jong geweest, zo ook koninklijke figuren die nu in de publieke belangstelling staan. Nu we binnenkort in The Crown gaan zien hoe de romance tussen Kate en William tijdens hun studententijd aan het St Andrews is ontstaan, konden we het niet laten om even in het archief te duiken en de leukste looks van Kate uit deze periode voor je op te zoeken. Geen wonder dat de prins als een blok voor college girl Kate is gevallen!

Studententijd

De prinses van Wales wordt beschouwd als een van de best geklede vrouwen ter wereld. Haar ongeëvenaarde elegantie en gepolijste power dressing biedt koninklijke fans al meer dan tien jaar stijlinspiratie. Maar misschien wel het meest innemende aan de invloed van prinses Kate, is dat voordat haar liefdesverhaal met prins William begon, Kate een gewone universiteitsstudent was aan het St Andrews. Dit zijn onze favoriete looks van Kate uit deze periode!

Disco outfit

Ook Kate kon een fout feestje op z’n tijd wel waarderen. Haar disco-ensemble zou misschien wat wenkbrauwen doen fronsen als ze het nu droeg, maar de neon hotpants en het smaragdgroene topje met halterhals van de royal zullen in de jaren negentig waarschijnlijk al een serieuze blikvanger geweest zijn.

NL Beeld/ Brunopress

College girl

Na vier jaar studeren mochten Kate en William tijdens hun afstudeerceremonie aan het St Andrews dan eindelijk hun welverdiende diploma in ontvangst nemen. Hoewel Kate er hier nog uit ziet als een doorsnee student, zal ze niet lang hierna haar vleugels spreiden als een heuse prinses!

NL Beeld/ Brunopress

Nonchi Kate

De nonchalante Kate werd gefotografeerd in een low-rise jeans met blauwe blazer. Om het simpel te houden, liet Kate haar haren lekker au naturel vallen. Hoewel het een alledaagse look is, gooide ze destijds al hoge ogen met haar natuurlijke schoonheid.

NL Beeld/ Brunopress

Bikinimodel

Geen wonder dat Wills over zijn oren verliefd is geraakt op zijn eigen Kate. Hoewel wij na een plons in het water meer iets weg hebben van een verzopen zeeotter, lijkt Kate regelrecht uit een Hollywood-film te zijn gelopen.

NL Beeld/ Brunopress

Feestbeest

Kate rockt hier tijdens een gezellig fuifje een zomerse outfit met bloemendessin en een gewaagde blote rug. Het moge duidelijk zijn dat prins William – en zijn losse heupjes – Kate hier al lang en breed aan de haak geslagen had!

NL Beeld/ Brunopress

The Crown

De spark tussen William en Kate sloeg natuurlijk over tijdens hun periode als universiteitsstudenten aan de Schotse St Andrews University, dus dat is precies waar Acteurs Ed McVey en Meg Bellamy momenteel in hun rollen als royals kruipen. Als er één ding is waar The Crown in uitblinkt, dan is het wel het creëren van de meest iconische outfits van de koninklijke familie. We kunnen niet wachten om te zien wat kostuumontwerper Amy Roberts maakt voor de populaire Netflix-show, en dan zijn we natuurlijk vooral benieuwd naar onze Kate!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld/ Brunopress

Laatste nieuws