Máxima in opvallend paars tijdens opening Week van het Geld

Haar outfit kwam gevaarlijk dichtbij die van Sigrid Kaag.

De jaarlijkse Week van het Geld is weer aangebroken, en dat betekent voor onze koningin dat zij als erevoorzitter van het platform Wijzer in Geldzaken, de week gisteren officieel mocht openen. En dat deed ze – hoe kan het ook anders – in stijl.

Bedwing de Bling

Niet anders dan de voorgaande jaren, verscheen Máxima op de Jaarbeurs in Utrecht om de Week van het Geld feestelijk te openen. Opvallend genoeg was het thema ‘Bedwing de Bling’ – en hoewel dat als koningin zijnde een vrij lastige dresscode kan zijn, is het Máx – afgezien van de glamoureuze oorbellen – aardig gelukt om zich in te houden.

Matching

De koningin trok voor de gelegenheid een knalpaarse Victoria Beckham-jurk aan die ons bekend voorkomt. Niet zo gek, want ze draagt het exemplaar maar liefst voor de vijfde keer. Dat is trouwens niets vergeleken met de suèdekleurige Gianvito Rossi’s, die we Máxima inmiddels tientallen keren hebben zien dragen en of ze het speciaal deed voor onze Máx weten we niet, maar Sigrid Kaag verscheen op het evenement in een koningsblauw pak. Nu hebben deze kleuren nogal wat van elkaar weg waardoor het licht maar nét verkeerd hoeft te vallen en dan lijkt het alsof de twee hun kledingkeuze op elkaar hebben afgestemd. Anyway, de queen zag er weer fantastisch uit en wint het qua looks – als we het dan toch over vergelijkbare outfits hebben –  duidelijk van Sigrid Kaag.

Bron: NL Beeld

Omgaan met geld

Met het oog op goed leren omgaan met geld, worden er deze week duizenden gastlessen gegeven op basis- en mbo-scholen door mensen uit de financiële sector. Nu kun je je afvragen of het wellicht wat ironisch is dat een welgesteld persoon als Máxima erevoorzitter is van zo’n initiatief, maar eerder deelde de koningin al eens over haar eigen dochters dat ook de A’tjes zijn opgegroeid met zakgeld en de visie om te sparen en verstandig met geld om te gaan.

Hoe dan ook: de koningin mag dan in het dagelijks leven niet bepaald leven onder het motto ‘Bedwing de Bling’, voor deze gelegenheid heeft ze toch zeker water bij de wijn gedaan door niet al te glamoureus ten tonele te verschijnen. Well done!

Bron: Nouveau | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws