De belangrijke date-regel die Harry verbrak voor Meghan

Harry maakte een uitzondering voor Meghan.

Bijna vijf jaar geleden stapten Harry en Meghan in het huwelijksbootje tijdens een sprookjesachtige bruiloft in St. George’s Chapel bij Windsor Castle. Voordat de twee in het huwelijksbootje stapten hebben de lovebirds nog een tijdje gedate en daarbij verbrak Harry een van zijn eigen belangrijke regels.

Trouwen

Harry en Meghan trouwden in 2018, onder toeziend oog van de hele wereld. Daarvoor waren ze al een paar jaar aan het daten. Hoe Harry wist dat hij Meghan ten huwelijk wilde vragen? Volgens de voormalige butler van prinses Diana, Paul Burrell, viel Harry voor Meghan omdat haar persoonlijkheid lijkt op die van Diana. Harry koos voor en trouwde met Meghan, omdat ze zoals Diana is”, vertelde hij in een interview met Closer Magazine. “Beide vrouwen kwamen op voor waar ze in geloven en zijn geen watjes.” Volgens de butler was dit dé reden dat de Britse prins met Meghan Markle wilde trouwen.

Regels

Sterker nog, de prins zou zo graag met Meghan willen trouwen dat hij een van zijn eigen date-regels verbrak. In zijn veelbesproken boek Spare schreef Harry dat hij zichzelf altijd voorhield dat er “vaste regels” waren als het ging om relaties, vooral als je van koninklijke afkomst bent. “De belangrijkste regel was dat je absoluut drie jaar met een vrouw samen moest zijn voordat je de sprong waagt.”

Meghan kreeg echter een uitzondering op deze regel. Nadat de twee samen op reis gingen naar Afrika wist Harry het zeker: met haar wilde hij trouwen. “Maar Meg leek de stralende uitzondering op deze regel. Alle regels. Ik kende haar meteen, en zij kende mij. De ware ik. Het lijkt misschien onbezonnen, dacht ik, misschien onlogisch, maar het is waar: Voor het eerst voelde ik dat ik in waarheid leefde.” In plaats van na drie jaar, trouwden de twee al binnen twee jaar met elkaar.

Bron: Mirror | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws