Sarah Ferguson viert flinke mijlpaal

Hoera!

Sarah Ferugson aka ‘Fergie’ is al jaren téchnisch gezien niet meer samen met de jongste zoon van Queen Elizabeth, maar ze is niet weg te denken uit royal kringen. De moeder van prinsessen Eugenie en Beatrice verschijnt nog regelmatig in de spotlights én is een van de weinige royals die daar updates van plaatst op Instagram. Enne, dat heeft zo zijn vruchten afgeworpen, want Sarah heeft de 500.000 volgers op Instagram behaald!

Instagram

Enkele weken geleden werd het ineens wel heel stil op de Instagram-pagina van Sarah, want plotseling verwijderde ze al haar foto’s. Daarvoor in de plaats kwamen beelden ter promotie van haar nieuwste boek, A Most Intriguing Lady. Sindsdien plaatste de royal updates van haar boekentour door de Verenigde Staten en konden we volop meegenieten van alle leuke evenementen waar ze aanwezig was.

Ook zette ze haar dochters op Moederdag in het zonnetje en plaatste ze eerder al lieve kinderfoto’s van Eugenie en Beatrice. Dat Sarah enorm populair is op Instagram, is inmiddels wel gebleken aan haar aantal volgers. De afgelopen weken zijn duizenden mensen Fergie gaan volgen en dat moet gevierd worden!

In een nieuwe post viert Sarah dat ze een nieuwe mijlpaal heeft bereikt, namelijk 500.000 volgers.

Caption

“500k volgers! Allemaal heel erg bedankt voor jullie steun en lieve woorden. Ik heb er zoveel zin in om mijn reis als auteur, moeder en oma met jullie allemaal voort te zetten”, aldus Sarah in de caption bij de post. In de comments regent het felicitaties voor de auteur. “Fantastic news! ❤️❤️” en “You are truly amazing“, klinkt het.

Bron & Beeld: Instagram @sarahferguson, NL Beeld

Laatste nieuws