Op deze datum is het tweede seizoen van And Just Like That… te zien

Dat wordt bingen!

Wacht jij ook smachtend op het tweede seizoen van And Just Like That…? Goed nieuws, want Sarah Jessica Parker deelt wanneer we weer kunnen bingen! 

And Just Like That…

Nog even en dan kunnen fans weer genieten van de vriendinnen Carry, Miranda en Charlotte – en wederom geen Samantha. Vanaf juni zal het tweede seizoen namelijk verschijnen op HBO. Dit maakt Sarah Jessica Parker herself bekend op social media mét de eerste beelden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SJP (@sarahjessicaparker)

Bij de video bedankt ze het team en geeft ze een kleine sneak preview. Zo schrijft ze: “Bedankt voor dit enorme getalenteerde team, voor en achter de camera, waarmee we uren en uren hebben gewerkt aan het volgende hoofdstuk. De koude winterdagen voelden als lente en gaven ze altijd net een beetje meer.” Ook richt ze zich op de fans: “En naar jullie allemaal, ons geliefde publiek, die de verhalen levend houden. Deze is voor jullie!”

Seizoen 2

We moeten dus nog eventjes wachten voor het nieuwe seizoen, maar we kunnen alvast wel speculeren. Zo was er al bekend gemaakt dat niemand minder dan zanger Sam Smith toegevoegd wordt aan de cast. Ook waren er beelden uitgelekt waarbij we Carrie samen met Aiden zagen – en fans waren not amused.

Ché en Miranda

Ook was er veel ophef over Ché (Sara Ramirez), die aan het einde van het eerste seizoen samen met Miranda naar Los Angeles vertrok. Gelukkig hoeven we Ramirez dit seizoen niet te missen, want Ché is ook in het tweede seizoen te zien. “In het eerste seizoen werd een boek beoordeeld om zijn omslag, in seizoen twee gaat het om het lezen van het boek”, aldus Ramirez. Exciting!

Laatste nieuws