Wauw: Marly van der Velden deelt kiekje uit oude doos

Herken jij de actrice?

Jong geleerd

Al van jongs af aan stond de kleine Marly in de spotlights. Zo maakte zij in haar tienerjaren furore als danseres, en treedt ze op haar veertiende al op in verschillende theaterproducties.

Een absolute highlight voor de jonge Marly moet een optreden in een bombolle Kuip geweest zijn: bij een Feyenoord-evenement mocht de jonge danseres daar namelijk op het podium klimmen. Wow!

Doorbraak

In 2005 is er echter de grote doorbraak voor de dan zeventienjarige Marly met haar rol als Nina Sanders in GTST – een rol waarvoor zij het stokje over mocht nemen van kindactrice Yasmin Delil. Hoewel er tussendoor enkele periodes geweest zijn waarin Marly even niét in de serie te zien was, houdt ze de rol van miljonairsdochter in 2023 al bijna achttien jaar vol.

Met Marly zagen we Nina opgroeien van rebelse puber naar moeder en ondernemende vrouw. Haar pittige kant en turbulente leven zorgen elke aflevering weer voor een dosis broodnodige drama in Meerdijk!

‘Geen spat veranderd’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd)

Bij de foto schreef ze: ‘Goedemorgen, little me!’ Fans zien ook dat de actrice geen spat veranderd is, en schrijft er iemand: ‘Wauw, in het gezicht ben je niet veel veranderd’. Ook zien veel mensen overeenkomsten met haar oudste dochter, Sammy Rose. Zo valt het iemand op dat haar dochter sprekend op Marly lijkt en zegt: ‘Wauw, ik zie Sammy all over the place. Super cute!’

Human Concern

Ze is in ieder geval behoorlijk gegroeid, die kleine meid is allang niet meer! Naast haar werk als soapactrice is ze ambassadrice voor Human Concern, een stichting die zich inzet voor een goede behandeling tegen eetstoornissen. Ook heeft ze het bedrijf XOX Socks opgezet, waarmee ze schattige sokken verkoopt die niet kwijtraken in de was. Ideaal!

Bron: Tips en Weetjes, Instagram @marlyvd | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws