Zien: prins Constantijn gooit de heupjes los achter de schermen

Niet alleen Máxima heeft bijzonder soepele heupen!

Gisteren konden we de wandeling van het koninklijk gezelschap door Rotterdam natuurlijk in detail volgen op tv. Maar wat blijkt? Achter de schermen is er nog flink geswingd door de royals! Met name prins Constantijn kon er wat van…

Swingende royals

Bij grote feesten wordt er wel vaker voorzichtig wat meegedanst door onze Oranjes. Een paar pasjes min-of-meer in de maat, met een boeketje in de hand: we kennen de beelden. Natuurlijk weten we dat koningin Máxima qua danstalent wat beter bedeeld is dan haar man, maar ook één van de andere Oranjes blijkt furore te kunnen maken op de dansvloer!

Salsa-prins

Aan tafel bij gastheer Jan Slagter legt koningshuisdeskundige Justine Marcella uit dat vooral prins Constantijn haar verraste. “We weten dat de koning vele talenten heeft, maar dat dansen niet écht zijn talent is”, begint zij.

“Maar wél Constantijns talent”, onthult Justine. Zo vertelt ze dat Constantijn specifiek terugliep naar een salsa-gezelschap terwijl de rest van de koninklijke familie doorslenterde richting het volgende onderdeel. “Constantijn kwam terug, en hij heeft echt wel behoorlijk lang gedanst”, legt ze uit. En daar was de royalty-correspondent behoorlijk van onder de indruk! “We weten natuurlijk dat Máxima dat beheerst, maar ik denk dat die twee op familiefeestjes prima danspartners kunnen zijn”, aldus Justine.

Behind the scenes

Bij de verslaggeving van de grootse Koningsdag-viering op tv hebben we echter niets van deze swingende beelden meegekregen. Gelukkig zijn er natuurlijk wel foto’s en video’s verschenen op sociale media van het bijzondere moment.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vorsten (@vorsten_nl)

“Dit zag je niet op tv!”, schrijft royalty-magazine Vorsten bij de vrolijke video. “Willem-Alexander mag dan wel koning van Nederland zijn, broer Constantijn is koning van het betere voetenwerk!”, aldus het blad. En daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten! Misschien tijd voor Constantijn om z’n broer eens een lesje te geven?

Bron: Max Koningsdag 2023, Instagram @Vorsten_nl | Beeld: NL Beeld / BrunoPress, Instagram @Vorsten_nl

Laatste nieuws