Zien! Dit zijn de 10 finalisten van Miss Nederland 2023

Deze dames strijden om Miss Nederland te worden.

De tien dames die dit jaar strijden om de felbegeerde titel Miss Nederland 2023 zijn dit weekend eindelijk bekendgemaakt. De finalisten zijn ieder sterke, onafhankelijke vrouwen die samen het avontuur van casting tot kroning aangaan.

De jury

Jawel, de tien finalisten van Miss Nederland 2023 zijn bekend! Afgelopen weekend vond de casting plaats in de prachtige Wintertuin van Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Uit de honderden aanmeldingen nodigde de organisatie een aantal kandidaten uit die zich tijdens de casting mochten presenteren aan de jury.

Wie er in de jury zaten? Niemand minder dan Miss Nederland Ona Moody (2022) samen met haar sisters Julia Sinning (2021), Denise Speelman (2020), Rahima Dirkse (2018), Nicky Opheij (2017), Zoey Ivory (2016) en juryvoorzitter Monica van Ee (directeur van hoofdsponsor hannah). Na een intensieve, maar leuke castingdag kwamen de dames samen tot een besluit en selecteerden zij tien stralende en intelligente vrouwen als dé finalisten van Miss Nederland 2023.

Finalisten

After an intensive casting process our 10 finalists for Miss Universe Netherlands 2023 have been chosen! 👑”, plaatst het Instagram-account van Miss Nederland op Instagram.

De finalisten zijn geworden: Rikkie Kolle, Habiba Mostafa, Ruby-Ann Chwatchko, Nazeli Kouki, Chanille Hupsel, Lidewei van der Staaij, Beate van der Weide, Nathalie Mogbelzada, Christina Cairo en Lou Dirchs.

Het evenement

Jaarlijks organiseert de Miss Nederland Organisatie een casting, waarbij zij op zoek gaan naar een nieuwe Miss. Laat deze titel je niet voor de gek houden, want bij Miss Nederland gaat het niet om het vooroordeel dat het om alleen maar uiterlijk en glamour gaat of dat het een vleeskeuring is. Het gaat om brains, business & beauty! Een lief, sociaal, maatschappelijk betrokken karakter met daarnaast duidelijke ambities, doorzettingsvermogen en een verhaal to share with the universe. Miss Nederland is een girl next door met als doel een rolmodel te zijn voor vele jongeren wat in deze tijd -waar social media centraal staat- ieder jaar weer laat zien hoe erg dat nodig is in deze maatschappij.

Enne, vind je het nou leuk om het avontuur van de finalisten te volgen? Miss Nederland houdt je via hun social media kanalen op de hoogte van alle events van de dames. Wie o wie wordt de opvolger van Ona Moody en mag zich nog voor de zomer Miss Nederland 2023 noemen?

Bron & Beeld: Miss Nederland

Laatste nieuws