Zien: prinses Charlotte schittert op groot podium in London

Door een vervroegd verjaardagscadeautje van moeders stond ze ineens op het toneel van het Royal Opera House.

Prinses Charlotte mag morgen acht kaarsjes uitblazen! Met een drukke week voor de boeg – iets met opa Charles en een kroon – werd dat afgelopen weekend al even flink gevierd. Door een vervroegd verjaardagscadeau steelt het prinsesje ineens de show op een groot podium. Enne, het schattige moment werd op camera vastgelegd!

Speciale gast

Toeschouwers van het Royal Opera House keken afgelopen zaterdag verrast op, toen ze naar een uitvoering van The Royal Ballet en het National Ballet of Canada aan het kijken waren. Er betrad namelijk ineens wel een heel speciale gast het podium. De prinses van Wales nam haar dochter mee om te kijken naar Assepoester, maar het prinsesje verscheen zelf ook op het toneel!

Een Twitter-gebruiker bevestigde de verrassingsopkomst van de koninklijke familie. “Eerste bezoek aan @TheRoyalOpera in @CoventGardenLDN om #Assepoester te zien. Prachtig ballet met fantastische uitvoeringen door een geweldige cast. En wie blijken er in het publiek te zitten? De prinses van Wales met prinses Charlotte en haar vriendinnen.”

Prima ballerina

In een video die werd gedeeld door een koninklijk fanaccount op Instagram, zie je prinses Charlotte – met moeders aanmoediging – het podium betreden aan het einde van het ballet. Ze voegt zich bij de dansers voor foto’s en zwaait met een verlichte sterrenstaf terwijl ze over het podium steigert. Schattig!

Prinses Charlotte zag er charmant uit in een schattig jurkje met bloemetjes, terwijl haar donkerbruine lokken gestyled waren in een knotje in ballerinastijl. Prinses Kate zag er als altijd elegant uit met een strakke broek met wijde pijpen en een Boo Ivory Blouse van Ghost. Ze maakte haar casual look af met een paar – hoe kan het ook anders –  ballerina’s van het merk Boden.

Het filmpje doet vermoeden dat prinses Charlotte ook werd vergezeld door verschillende vriendinnen, aangezien ze allemaal naast de prinses van Wales het podium betraden. Waarschijnlijk een leuk meidenfeestje georganiseerd door Kate dus! Tja, je bent een prinses of je bent het niet.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..