Zien: prinses Eugenie zet haar jarige lief in het zonnetje

'Op nog eens honderd verjaardagen samen', schrijft de prinses op Instagram.

Jack Brooksbank, de man van prinses Eugenie, vierde gisteren zijn verjaardag en dat liet de royal niet zomaar onopgemerkt voorbij gaan. De prinses zette haar hubby flink in het zonnetje op sociale media. 

Hiep hiep hoera

Prinses Eugenie plaatste op haar Instagram een zoet bericht om haar lief Jack een fijne verjaardag te wensen. Ze deelde een ​​reeks nooit eerder vertoonde beelden met haar man en zoontje van twee. Ze schreef: “Gefeliciteerd met je verjaardag mijn liefste. Op nog eens honderd verjaardagen samen.” De prinses droeg een eenvoudig wit T-shirt en een zonnebril in haar haren terwijl ze straalde naast haar man, die zijn pet nonchalant achterwaarts droeg. Een echt vakantiekiekje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

De tweede foto toont het duo op een boot in een door bergen omgeven rivier. Op het derde beeld worden we nogmaals getrakteerd op een close-up selfie. Maarre, de leukste van allen vonden we natuurlijk de laatste foto in de selectie. Hier zien we Eugenie en Jack samen wandelen in een park, terwijl hun zoontje August op de schouders van moeders zit – de beste plek uiteraard!

Reacties

Fans waren dol op de familiekiekjes en spraken hun felicitaties uit naar het stel. “Fijne verjaardag Jack, we houden van jullie!” schrijft iemand. Een ander zegt: “Gefeliciteerd met je verjaardag, heerlijk om te zien hoe gelukkig jullie samen zijn.” Enne, daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens!

Baby nummer twee on the way

In januari dit jaar kondigde de prinses aan dat ze hun tweede spruit verwachten. Met een zoet kiekje met zoontje August maakte ze dit nieuws wereldkundig. “We zijn zo excited om te kunnen delen dat er deze zomer gezinsuitbreiding zal zijn”, viel er toen te lezen. Wij kunnen alvast niet wachten tot er op de kiek ook een kleintje bij Jack op de schouders zit!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress/ NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..