Zien: William en Kate nemen de metro om een pintje te drinken in de pub

Een borrel voorafgaand aan een druk weekend moet kunnen, toch?

Prins William en prinses Kate hebben onlangs een ritje met de metro gemaakt. Niet zomaar één, maar de Elizabeth Line, de metrolijn die vernoemd is naar wijlen de Queen. De reis bracht de prins en prinses van Wales uiteindelijk naar een Londense pub. Hier tapte William een speciaal voor de kroning gebrouwen prinselijk pintje.

Koninklijk ritje

William en Kate verbaasden medepassagiers gisteren door op de metro te springen om naar de pub te gaan waar ze genoten van een pilsje. Het koninklijk paar nam voor het eerst de Elizabeth Line in Acton en ging drie haltes naar Tottenham Court Road. Kate zou Kate niet zijn als ze ook niet in de Londense undergrounds alle koppen doet draaien en de subway in één slag fancy maakt.

NL Beeld / PA Images

Ze droeg een eerder gedragen jas van Eponine London, over een witte japon met knopen. Kate accessoriseerde de look met witte hakken en een snoepig mini-tasje, dat net genoeg ruimte bood voor haar vervoersbewijs. Tja, ook prinsessen moeten inchecken!

NL Beeld / PA Images

Voorbereidingen

Tijdens hun reis, in de metro en later gedurende een wandeling naar de pub, spreekt het paar met verschillende mensen. Toen Kate werd gevraagd naar de kroning van Charles op zaterdag antwoordde ze: “Het wordt een drukke tijd, maar we komen er wel. We zijn nog steeds dingen op een rijtje aan het krijgen.” Tijdens het babbelen onthulde ze ook dat prins George, prinses Charlotte en prins Louis diep in de voorbereidingen zijn ondergedompeld. “De kinderen vieren vandaag hun kroningsfeest op school”, zei ze. De prinses legde uit dat George een Pages of Honour is tijdens de dienst in Westminster Abbey en op de vraag of hij er zin in heeft, antwoordde ze: “Eigenlijk wel. Na een paar repetities gedaan te hebben, denk ik dat iedereen wat meer ontspannen is.”

Pilsje in de pub

Eenmaal in de Dog and Duck geniet het stel van een welverdiend pintje. De pale ale is speciaal voor de kroning van Charles en Camilla gebrouwen en William krijgt de eer om de eerste te tappen. Enne, dat was volgens de serveerster ‘de perfecte pint’.

NL Beeld / _Newspix

De prins kan stiekem ook erg genieten van de sfeer in pubs, zo vertelt hij. “Je hebt hier altijd de beste gesprekken. Mensen zijn meer ontspannen en je weet nooit wie je tegenkomt.” Hij grapte nog wel even dat hij op moest passen voor hoeveel bier hij zou drinken voordat hij weer aan het werk moest. Ha!

Bron: Mirror, Hello! Magazine, Blauwbloed | Beeld: NL Beeld/ Brunopress

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..