Lief: Wietze de jager onthult geslacht vierde kindje

En het is een...

In gesprek met Beau Monde sprak Wietze de Jager al over het gezinsgeluk met zijn Lieke en hun drie kids. Baby nummer vier wordt binnenkort ook verwacht, en vanmorgen onthulde de radio-dj dat zij inmiddels ook een kleine gender reveal party hebben gehad.

Ballon

“Zoals jullie weten is mijn vrouw in verwachting van ons vierde kindje. En vlak voor de vakantie hadden wij de twintig weken-echo en dan wordt er natuurlijk ook duidelijk wat voor geslacht het is”, begint hij zijn verhaal. “Voordat we naar de echo gingen, ben ik naar de Hema toe gefietst. Want je hebt altijd van die grote gender reveal feesten tegenwoordig, hé? Met taart en met kleuren. Maar bij de Hema heb je een ballon en in die ballon zit dan confetti. En dat is dan blauwe confetti of roze confetti.”

Echter, had papa to be niet heel erg nagedacht over zijn leuke plannetje. “Ik was voor de echo daarheen gefietst, dus ik moest twee ballonnen kopen natuurlijk. Een roze en een blauwe. En uiteindelijk na de echo kon ik één ballon achterlaten.” Maarre, wat is dan het geslacht van hun kleine spruit?

Meisjesnamen

“Mijn oudste dochter wil dolgraag dat het een meisje wordt”, vervolgt hij. “Want die heeft al twee broertjes. Die denkt: ‘Oh nog een meisje erbij, dat zou zo leuk zijn’. En die jongens willen uiteraard gewoon nog een jongetje. Ik dacht ook wel aan een meisje eigenlijk”, onthult hij. “Wij hadden ook heel veel meisjesnamen in gedachten. Qua jongensnamen kwamen we er nog niet uit, wat voor ons een teken was dat we dachten: ‘nou een meisje’.

Maar toen de echoscopist met het apparaat over de buik van Lieke heenging, zei ze opeens: “Nou, een klein, tenger baby’tje, dit en dat. Ik dacht: ‘Nou, dat wordt een meisje’.” Maar of dat ook écht zo is? Wietze laat dan een video horen waarin we kunnen luisteren naar de reacties na het knappen van de ballon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Radio 538 (@radio538)

Geslacht

“Blauwe, blauwe, blauwe, blauwe!”, horen we de kinderen van het stel roepen. “Blauw! Een jongetje.” Waarop Lieke reageert met: “Ja, een jongen! Je krijgt nog een broertje.” En hoewel de twee jongens blij zijn met dit heugelijke nieuws, was de dochter van Wietze en Lieke niet zo enthousiast. “Nog één?”, horen we haar dan ook zeggen. “We hebben er al zoveel, zei ze”, plakt Wietze er nog achteraan. Ha!

Gezellige buurt

Hoewel Wietze vroeger droomde van een kast van een huis en een dure auto voor de deur, is hij als echte gezinsman flink teruggekomen op die ambities. Zo legt hij in de nieuwste Beau Monde uit: “We hebben onze villawijk verruild voor een kleiner huis in een gezelliger buurtje. Het gaat niet om de vierkante meters, maar om de gezelligheid om je heen.” En met die gezelligheid zit het duidelijk wel goed bij het gezinnetje!

Bron: Grazia, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..